ضرورت اتخاذ طرح‌های خلاقانه و علمی در حوزه پیشگیری از طلاق

اقتصاد ایران: همدان- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان بر ضرورت اتخاذ طرح‌های خلاقانه و علمی در حوزه پیشگیری از طلاق در این استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی علل و عوامل طلاق ظهر دوشنبه با حضور محمد معینی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان، جمعی از صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه خانواده برگزار شد.

در این نشست معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان با اشاره به ضرورت اتخاذ طرح‌های خلاقانه و علمی در حوزه پیشگیری از طلاق اظهار کرد: برای مقابله مؤثر با آسیب اجتماعی طلاق باید تمامی مؤلفه‌ها به صورت ژرف و دقیق مورد بررسی و صحت‌سنجی علمی قرار گیرد.

معینی با بیان اینکه مسئولیت‌ناپذیری زوجین، ضعف مهارت‌های زندگی، اعتیاد و خشونت از جمله عوامل اصلی طلاق محسوب می‌شوند، افزود: لازم است اندیشمندان، متخصصان تربیتی و روان‌شناسی با همکاری نهادهای مرتبط در کاهش آمار طلاق نقش‌آفرینی کنند.

وی با اشاره به راهکارهای علمی برای کاهش میزان طلاق در استان، نقش آموزش را در این زمینه بسیار مهم توصیف و خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های آموزشی پیش از ازدواج با تأکید بر مهارت‌های ارتباطی، حل تعارض، ارتقای فرهنگ مراجعه به مشاوره و روان‌درمانی، توانمندسازی خانواده‌ها در تربیت روانی - عاطفی فرزندان و ارتقای سواد رسانه‌ای زوجین می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کاهش طلاق داشته باشد.

در ادامه جلسه، کارشناسان به ارائه دیدگاه‌های تخصصی خود پرداختند و طرح مطالعات پدیدار شناختی عوامل طلاق که به همت دفتر تحکیم بنیان خانواده استان و جهاد دانشگاهی واحد همدان تهیه شده بود نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ