بارورسازی ابرها درمان خشکسالی نیست

اقتصاد ایران: رئیس سازمان هواشناسی با اشاره به روند افزایشی دما در کشور از صرفه‌جویی و مدیریت بهینه منابع به‌عنوان مهم‌ترین راهکار عبور از بحران کم‌آبی یاد کرد و گفت:بارورسازی ابرها راه‌حل اصلی مقابله با خشکسالی نیست.

- اخبار اقتصادی -

سحر تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: فصل تابستان است و پیامدهای تغییر اقلیم باعث شده روند افزایش دما در کشور چشمگیر باشد.

وی ادامه داد: تابستان گرمی را پیش رو داریم، شرایط مدیریت آب در کشور بسیار بسیار حائز اهمیت است. در سال جاری آبی هم طی سال‌های گذشته کم‌آبی و کم‌بارشی قابل توجهی را تجربه کرده‌ایم.

وی یادآور شد: در بهار سال گذشته با بارش‌هایی که اتفاق افتاد، به مقادیر نرمال رسیدیم، اما 5 سال متوالی کم‌بارشی داشتیم، مدیریت از اهمیت بالایی برخوردار است. به‌خصوص حوزه کشاورزی، صنعت و پس از این دو، شرب. مطمئنم با مدیریت بهینه در وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها بتوانیم این بحران را پشت سر بگذاریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد:‌ از مردم عزیز خواهش می‌کنیم در شرایط کنونی کشور در مصرف آب صرفه‌جویی کافی را داشته باشیم.

رئیس سازمان هواشناسی درباره بارورسازی ابرها، گفت: این موضوع از دیرباز در کشور مطرح بوده است. قطعاً بارورسازی کار علمی و قابل اجراست. مهم این است که هدف ما از بارورسازی ابرها چیست.

 

.

 

تاجبخش بیان کرد: با توجه به بحران شدید کشور در حوزه منابع آبی، با هدف این‌که بتوانیم منابع آبی سطحی و زیرزمینی را افزایش دهیم، بارورسازی نقش خیلی تعیین‌کننده‌ای ندارد. اما به صورت جزئی تا 10 درصد در دنیا روند افزایش بارش‌ها دیده شده است.

وی گفت: بسیاری از کشورها بارورسازی ابرها را تأیید نکرده‌اند که بتواند مسئله خشکسالی را حل کند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ