نقش تمدن‌ساز مساجد در مدیریت چالش‌های فرهنگی کشور

اقتصاد ایران: همدان- رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور با تأکید بر تحولات پرشتاب اجتماعی و رسانه‌ای، بازگشت به مسجد و احیای کارکردهای نوین آن را رمز عبور جامعه از بحران‌های فرهنگی امروز دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی ملانوری صبح یکشنبه در نشست شورای اداری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با اشاره به سرعت بالای تحولات جهانی و هجمه رسانه‌ای، اظهار کرد: تنها با تکیه بر باورهای دینی، تقویت وحدت ملی و بازتعریف جایگاه مسجد به‌عنوان نهادی اجتماعی می‌توانیم نقش مؤثری در نظام تمدنی کشور ایفا کنیم.

وی مساجد را مهم‌ترین نهادهای دینی و اجتماعی خواند و گفت: این مکان‌ها نه‌تنها در تاریخی‌ترین بزنگاه‌ها همچون دفاع مقدس یا همه‌گیری کرونا، پناهگاه مردم بوده‌اند بلکه در مواجهه با تحولات فناورانه و رسانه‌ای نیز نقشی بی‌بدیل دارند.

مشاور وزیر کشور بر روزآمدسازی کارکردهای مسجد با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، هنر و رسانه تأکید کرد و افزود: باید مسجد را به پایگاهی برای تولید معنا، تقویت امید، آرامش و انسجام اجتماعی تبدیل کنیم.

حجت‌الاسلام ملانوری با اشاره به دیدار اخیر رئیس جمهور با مدیران وزارت ارشاد، خاطرنشان کرد: تأکید دولت بر محوریت مساجد نشان‌دهنده توجه جدی به جایگاه ریشه‌دار این نهاد در ساختار فرهنگی و اجتماعی کشور است.

وی افزود: رمز عبور از بحران‌ها، بازگشت به مسجد با نگاهی نو، تقویت روحیه ایثار، وفاق و تلاش برای تحقق اهداف جمعی است تا بتوانیم در فضای کنونی پرچالش، الهام‌بخش و اثرگذار باقی بمانیم.

رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور پیوند عمیق هنر، رسانه و مسجد را لازمه موفقیت فرهنگی دانست و اظهار امیدواری کرد با حمایت مدیران استان همدان و هم‌افزایی نهادهای فرهنگی، شاهد تقویت جایگاه مساجد و شکوفایی فرهنگ عمومی باشیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ