موسوی: اولویت کشور مسائل معیشتی است، نه ایجاد محدودیت برای رسانه‌ها

اقتصاد ایران: یک نماینده مجلس گفت: با وجود مشکلات معیشتی، نباید اولویت ما مقابله با آن چیزی باشد که بدون تعریف روشن و قابل دفاع، محتوای خبری غیرواقع نامیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید فرید موسوی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۵ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با بررسی دو فوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی، گفت: الان کشور نیازمند انسجام ملی و اعتماد عمومی است و این لایحه مطابق با مصالح کشور نیست.

نماینده مردم عجب‌شیر و مراغه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تصویب این لایحه منجر به گسست بیشتر میان مردم و حاکمیت می‌شود. سوال ما این است که آیا فوریت امروز کشور، بستن دهان منتقدان و محدودسازی رسانه است؟

وی اظهار کرد: با وجود مشکلات معیشتی، آیا باید اولویت ما مقابله با آن چیزی باشد که بدون تعریف روشن و قابل دفاع، محتوای خبری غیرواقع نامیده می‌شود؟ طبق اصل ۲۴ قانون اساسی، مطبوعات و رسانه‌ها در بیان مطلب آزاد هستند، مگر آنکه مخل مبانی اسلام و حقوق عمومی باشد.

موسوی بیان کرد: از سوی دیگر، چه نهادی باید تشخیص دهد خبر واقعی یا غیر واقعی است؟ چه تضمینی وجود دارد که این لایحه به ابزاری برای محدودسازی رسانه منتقد یا برخوردهای سلیقه‌ای با خبرنگاران و کاربران فضای مجازی تبدیل نشود؟

وی با بیان اینکه در جنگ رسانه‌ای اخیر همه مردم مقابل دشمن ایستادند، اظهار کرد: نباید پاسخ همراهی مردم چنین لایحه‌ای باشد. بررسی دو فوریتی این لایحه به معنای تسریع در بررسی و تصویب آن بدون توجه به حساسیت جامعه نخبگانی، رسانه‌ای و دانشگاهی است، در حالی که باید این لایحه بررسی دقیق شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ