اختصاص بودجه به ایالتهای آمریکا برای ساخت مراکز بازداشت مهاجران
اقتصاد ایران: ایالتهای آمریکا بیش از ۶۰۰ میلیون دلار از سازمان مدیریت بحران فدرال برای ساخت مراکز بازداشت مهاجران دریافت میکنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، آژانس مدیریت بحران فدرال آمریکا (FEMA) در حال آماده سازی برای ارسال 608 میلیون دلار به ایالتهای مختلف است تا مراکز بازداشت مهاجران را به عنوان بخشی از تلاش دولت ترامپ برای گسترش ظرفیت نگهداری مهاجران احداث کنند.
این آژانس در اطلاعیه اعلام کرد FEMA یک برنامه کمک هزینه حمایتی بازداشت را راه اندازی کرده تا هزینه ساخت تاسیسات موقت توسط ایالتها را تامین کند. ایالتها تا تاریخ 8 اوت فرصت دارند تا برای دریافت این کمک هزینه درخواست دهند.
براساس گزارش رویترز، دولت ترامپ ایالتها را تشویق کرده است تا مراکزی را برای بازداشت مهاجران احداث کنند. این برنامه راهی را برای کمک مالی دولت فدرال به ایالت ها جهت تامین هزینه های مربوطه فراهم می کند.
براساس این اطلاعیه، بودجه این برنامه توسط آژانس مدیریت بحران فدرال و با همکاری اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا توزیع خواهد شد.
در همین حال ران دیسانتیس، فرماندار جمهوری خواه فلوریدا، صبح جمعه اعلام کرد که این ایالت برای بازپرداخت هزینه های مرکز جدید بازداشت مهاجران خود با نام «الیگیتور آلکاتراز» از FEMA درخواست کمک مالی خواهد داد.
مقامات وزارت امنیت داخلی نیز اعلام کردند که این تاسیسات سالانه حدود 450 میلیون دلار هزینه خواهد داشت.
کریستی نوم، وزیر امنیت داخلی نیز اظهار کرد این وزارتخانه از برنامه 650 میلیون دلاری پناهگاه و خدمات FEMA برای تامین مالی این مرکز در فلوریدا استفاده خواهد کرد.
براساس این گزارش، کنگره آمریکا در دوران دولت بایدن، وزارت امنیت داخلی را موظف کرد که این منابع را برای پوشش هزینههای اسکان مهاجران بین دولت های ایالتی و محلی توزیع کند. سازمان های غیردولتی نیز واجد شرایط دریافت این کمک ها بودند. این بودجه جدا از بودجه ای است که کنگره برای کمک های مربوط به بلایای طبیعی به FEMA اختصاص داده بود.
یکی از سخنگویان FEMA گفت: وزیر نوم آشکارا اعلام کرده که تامین مالی پروژه الیگیتور آلکاتراز میتواند الگویی برای سایر ایالتها و دولتهای محلی برای کمک به بازداشت مهاجران باشد.
این در حالی است که FEMA از پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا ایالت های دیگر نیز برای احداث مراکز بازداشت مهاجران بودجه دریافت خواهند کرد، خودداری کرد.
تغییر وضعیت خدمتی نیروهای نظامی کمک کننده در امور مهاجرت
دولت آمریکا وضعیت خدمتی نیروهای نظامی کمک کننده در امور مهاجرت را تغییر می دهد.
براساس این گزارش، وزارت دفاع آمریکا پنتاگون اعلام کرد دولت ترامپ حدود 1700 نیروی نظامی را تحت فرمان فرمانداران ایالتی قرار داده تا در اجرای قوانین مهاجرتی به دولت کمک کنند.
شان پارنل، سخنگوی پنتاگون، اظهار کرد وضعیت خدمتی 1200 نیرویی که پیشتر در این ماموریت شرکت داشتند از وضعیت فدرال (Title 10) به وضعیت ایالتی تحت فرمان فرمانداران (Title 32) تغییر یافته است. همچنین، 500 نیروی دیگر نیز برای کمک به تلاش های مرتبط با مهاجرت مجوز اعزام دریافت کرده اند.
پارِنل در بیانیه ای گفت: وزارت دفاع با برنامه ریزی فعال و همکاری با شرکایش در اداره مهاجرت، به این نتیجه رسید که نیازهای عملیاتی خاص ممکن است مستلزم تعامل مستقیم با افراد تحت بازداشت اداره مهاجرت باشد، و این امر منجر به بازنگری در وضعیت خدمتی نیروهای نظامی شد.
با انجام این بازنگری، علاوه بر فراهم شدن امکان تعامل نزدیک تر اداره مهاجرت با افراد بازداشت شده، بودجه همچنان فدرال باقی می ماند، اما کنترل عملیاتی با ایالت ها خواهد بود. این اقدام به دولت اجازه می دهد از نیروهای نظامی برای حمایت مستقیم از اقدامات اجرایی مهاجرت در سطح ایالتی استفاده کند.
این در حالی است که نتایج یک نظرسنجی جدید توسط شبکه سیبیاس و موسسه یوگاو نشان میدهد اکثر مردم آمریکا با نحوه استفاده دولت ترامپ از مراکز بازداشت مهاجران در چارچوب سیاست های سخت گیرانه مهاجرتی، مخالف هستند.
همچنین در این نظرسنجی مشخص شد 53 درصد از شرکت کنندگان معتقدند نحوه برخورد دونالد ترامپ و جمهوری خواهان با مسئله مهاجرت «بیش از حد سخت گیرانه» است. در مقابل، 18 درصد معتقد بودند که این سیاست ها «به اندازه کافی سخت نیست»، و 29 درصد این سیاست ها را «تقریبا مناسب» توصیف کردند.
همچنین اکثریت شرکت کنندگان در این نظرسنجی اظهار داشتند که دولت بیش از آنچه انتظار می رفت، افراد را اخراج می کند و مقامات مهاجرتی اخراج مجرمان خطرناک را در اولویت قرار نمی دهند.
ترامپ پیش از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا وعده داد که طرح اخراج گسترده مهاجران در خاک آمریکا را آغاز میکند، ازاینرو، از تاریخ 20 ژانویه یعنی در روز تحلیف رئیس جمهور، این سیاست آغاز شده است. وی با امضای فرمانهای اجرایی، امکان دستگیری مهاجران غیرمجرم را برای مأموران اداره مهاجرت فراهم کرده است، همچنین طبق دستور ترامپ از دیگر نهادهای فدرال خواسته شده است در این مسیر به اداره مهاجرت کمک کنند. مبارزه با ورود مهاجران غیرقانونی نیز دیگر دستور کار ترامپ بوده است.
وی همواره وعده اخراج گسترده مهاجران از خاک این کشور را مطرح کرده است. او این اقدام را برای تامین امنیت در آمریکا پس از افزایش بی سابقه شمار مهاجران غیرقانونی در دوره ریاست جمهوری بایدن، ضروری دانست.
انتهای پیام/