خرید تضمینی گندم در استان زنجان از ۲۲۰ هزار تن عبور کرد

اقتصاد ایران: زنجان- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از خرید تضمینی بیش از ۲۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان این استان تا تاریخ سوم مردادماه ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی‌الله زمانی از خرید تضمینی بیش از ۲۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان این استان تا تاریخ سوم مردادماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: عملیات خرید تضمینی گندم در سال جاری از طریق ۴۲ مرکز خرید شامل مراکز ملکی و بخش خصوصی در حال انجام است.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی میزان خرید نسبت به مدت مشابه سال گذشته، اظهار داشت: تاکنون ۳۹ هزار و ۲۱۳ محموله گندم از ۱۲ هزار و ۸۹۴ کشاورز زنجانی خریداری و در سیلوهای دولتی و خصوصی ذخیره‌سازی شده است.

زمانی ادامه داد: برای تسهیل در فرآیند خرید و ذخیره‌سازی گندم تولیدی استان، گندم مازاد بر نیاز استان از طریق ناوگان ریلی و جاده‌ای به سایر استان‌های نیازمند منتقل می‌شود.

وی افزود: خرید تضمینی گندم از کشاورزان زنجانی توسط مراکز طرف قرارداد با اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از جمله کارخانجات آرد، سیلوهای ذخیره‌سازی و مراکز مباشر (اتحادیه‌های تعاون روستایی) صورت می‌گیرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ارزش ریالی خرید انجام‌شده تاکنون را ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با پیگیری مسئولان ارشد استانی، مطالبات کشاورزان در روزهای آتی پرداخت خواهد شد.

وی در ادامه با استناد به پیش‌بینی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با توجه به بارش‌های مناسب و وزش باد گرم در ماه‌های اخیر، برآورد می‌شود که میزان خرید نهایی گندم در استان بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن باشد.

زمانی افزود: ساعات کاری مراکز خرید تضمینی با در نظر گرفتن شرایط جوی مناطق، از ابتدای وقت اداری آغاز شده و تا تخلیه آخرین محموله ادامه خواهد داشت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ