قطع یا ملی شدن اینترنت به اقتصاد دیجیتال اصفهان ضرر می‌زند

اقتصاد ایران: اصفهان- استاندار اصفهان گفت: قطع یا ملی شدن اینترنت در بحران‌های مختلف منجر به ضرر قابل توجه اصفهان به دلیل تراکم بالای کسب‌وکارهای دیجیتال مجاز در این استان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی جمالی‌نژاد شامگاه چهارشنبه در اولین نشست شورای فضای مجازی استان اصفهان با اشاره به مسئله توزیع ناعادلانه بار ترافیک و هزینه انتقال داده در سیاست‌گذاری مراکز IX اظهار کرد: با توجه به سیاست‌گذاری انجام‌شده در خصوص راه‌اندازی مراکز تبادل داده، تولیدکنندگان محتوا برای انتشار محتوای خود در سطح ملی و به‌ویژه دسترسی به بازار مصرف اصلی کشور یعنی تهران، ناگزیر به ارسال داده به پایتخت هستند.

وی افزود: در نتیجه، با توجه به هزینه‌های انتقال داده بین‌منطقه‌ای که همچنان برقرار است انگیزه‌ای برای استقرار مراکز ذخیره‌سازی، پردازش و توزیع محتوا در سایر مناطق کشور باقی نمی‌ماند.

استاندار اصفهان ادامه داد: برای رفع این نقیصه پیشنهاد می‌شود هزینه انتقال بین مراکز تبادل داده IX برای اصفهان کاهش یابد یا صفر شود.

وی تصریح کرد: علی‌رغم آنکه در این شورا اعتبار خاصی وجود ندارد اما دارای پژوهشگاهی است که دانشگاه‌ها می‌تواند از اعتبارات آن استفاده کنند؛ در این زمینه می‌توان در قالب یک تفاهم‌نامه از طرح‌های پژوهشی اصفهان حمایت کرد.

جمالی‌نژاد با اشاره به تأثیر سیاست‌های محدودیت اینترنت بر کسب‌وکارهای دیجیتال عنوان کرد: در بحران‌هایی مثل جنگ ۱۲ روزه به یکباره تصمیم گرفته می‌شود که اینترنت قطع یا ملی گردد که در پی آن، بسیاری از کسب و کارهای مجوزدار که نشانی آنها در لیست سفید وزارت ارتباطات است قطع شده و به میزان زیادی ضرر می‌کنند.

وی ادامه داد: به دلیل تراکم بالای این شرکت‌ها در اصفهان، ضرر قابل توجهی در این عرصه متوجه استان می‌شود؛ لذا ضرورت دارد که این نقص جبران شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ