چرا نحوه طبخ غذا برای سلامتی مهم است؟

اقتصاد ایران: نحوه پخت غذا علاوه بر انتخاب مواد غذایی مناسب در سلامت نقش اساسی ایفا می‌کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، برای داشتن یک غذای سالم‌تر آگاهی از نکات کلیدی اهمیت زیادی دارد، اینکه برخی توصیه‌های ساده را هنگام پخت‌وپز و سرخ کردن مواد غذایی رعایت کنیم.

ازجمله استفاده از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردن فقط برای یک‌بار و پرهیز از داغ کردن بیش از حد روغن‌ها. رطوبت موجود در ظروف هم مهم است و باقیمانده آن در ظرف یا مواد غذایی می‌تواند دمای روغن را افزایش دهد و باعث سوختن سریع‌تر آن شود.

توصیه مهم دیگر متخصصان نپوشاندن درِ تابه یا قابلمه‌ حاوی روغن داغ در هنگام پخت غذاست.

چون بخار حاصل از پخت، دوباره به‌صورت قطره وارد روغن می‌شود و باعث کاهش نقطه دود و تسریع در اکسیداسیون روغن می‌شود. این موضوع احتمال تولید چربی‌های مضر را افزایش می‌دهد.

یادتان باشد که خودداری از استفاده مکرر از روغن برای سرخ‌کردن، خشک‌کردن مواد غذایی پیش از پخت و دقت در خواندن برچسب مواد غذایی ازجمله راهکارهای کاهش عوامل خطر در تغذیه است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ