گسترش تعامل و جذب سرمایه گذاری راهبرد اصلی توسعه منطقه‌ای کرمان است

اقتصاد ایران: کرمان- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: توسعه منطقه ای کرمان در گرو گسترش رویکرد تعاملی و جذب سرمایه‌گذاری و هم افزایی دستگاه های اجرایی است .

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا ابراهیمی، با اشاره به انعقاد بیش از ۱۰ مورد تفاهم نامه در راستای توسعه منطقه‌ای طی سه ماه گذشته گفت: گسترش رویکرد تعاملی و هم افزایی بین دستگاهی در راستای سرمایه‌گذاری، آموزش، به ویژه مراکز آموزش مهارتی جوار کارگاهی و تعقیب امور تا اجرای تصمیمات، راهبرد اصلی توسعه منطقه‌ای کرمان است.

وی با اشاره به سفر ۲ روزه به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیدارهای مفید با مقامات مسئول وزارت متبوع، گفت: رویکرد مدیریت اداره کل کار کرمان، پیگیری راهبردهای شش گانه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پرهیز از اقدامات مقطعی و پراکنده و حرکت منسجم در این راستا با محوریت سه اصل سرمایه‌گذاری، مهارت افزایی، و نظارت و انسجام مدیریت درون سازمانی در دستگاه‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت کار در استان کرمان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به مصوبات سفر اخیر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان کرمان، خواستار پیگیری مجدانه مصوبات و ارائه هدفمند ظرفیت‌ها و پیشنهادهای سرمایه‌گذاری دستگاه‌های تابعه به منظور گسترش ظرفیت‌های مصوب شد.

ابراهیمی، افزود: تمامی دستگاه‌های تابعه باید ظرف یک ماه آینده، ظرفیت‌های بالقوه خود را در جذب سرمایه گذاری در بخش‌های انرژی خورشیدی، مشاغل خانگی و صنایع تولیدی، گسترش ارائه خدمات با رویکرد کوتاه نمودن فرآیندهای انجام کار و با تمرکز بر جامعه هدف و اقشار کمتر برخوردار، شناسایی و به دبیرخانه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کرمان ارائه دهند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ