اصلاح الگوی مصرف راه گذر از تنش آبی است

اقتصاد ایران: ساری- مسئول و دبیر مرکز ملی مدیریت ارتباط با مشتریان شرکت مهندسی آب و فاضلاب اصلاح الگوی مصرف را تنها راه گذر از شرایط تنش آبی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی سوری ظهر سه‌شنبه در بازدید سرزده و شبانه از اکیپ‌های امداد و حوادث و نیز مرکز پاسخگویی ۱۲۲ این شرکت گفت: برای آب، نمی‌توان بهایی قائل شد. آب بها، به منزله پرداخت بخشی از هزینه‌های آبرسانی است و به منزله حق آبه نیست. مهدی سوری افزود: برخی از مشترکان با تفکر اینکه پول قبض خود را می‌دهند، فکر می‌کنند که اجازه دارند به هر میزان که بخواهند مصرف نمایند و حتی با چندین برابر کردن تعرفه‌ها، این تصور، خارج از عدالت است.

وی ادامه داد: آب، مایه حیات و زندگی بخش است و حق طبیعی بهره مندی از آن به میزان برابر، برای تمام افراد مفروض است. اینکه کسی با دادن پول آب فکر کند اجازه استفاده از آن را به هر میزان دارد، به مشابه این است که کسی با فرض داشتن پول دیه افراد، بخواهد جان سایرین را تهدید کند.

مسئول و دبیر مرکز ملی مدیریت ارتباط با مشتریان شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: همکاران ما در بخش رسیدگی به حوادث، حداکثر تلاش خود را برای کاهش زمان رسیدگی و مرتفع نمودن حوادث در صنعت آب انجام داده و خواهند داد تا حداقل هدر رفت در شبکه اتفاق بیافتد.

وی با اشاره به مشکلات تنش آبی رخ داده و پیش رو، ضمن عذرخواهی از مردم بابت افزایش زمان انتظار در نوبت پاسخگویی تلفن ۱۲۲ برخی استان‌ها که متأسفانه پیشامد این تنش‌ها هستند، بهره مندی از سیستم پمپ و مخزن را که در مقررات ملی ساختمان نیز به آن تاکید شده است در کنار اصلاح الگوی مصرف مشترکین، تنها راه حل کوتاه مدت موجود برای گذر از این شرایط دانست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ