طاهری: مهمترین اولویت بعد از جنگ، تقویت بنیه دفاعی کشور است

اقتصاد ایران: نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین اولویت بعد از جنگ، تقویت هرچه بیشتر بنیه دفاعی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود طاهری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (سه شنبه ۳۱ تیرماه) مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: حمله اسرائیل به کشورمان با هدف بی‌ثابت‌سازی کل ساختار حاکمیتی کشور و تجزیه ایران بزرگ بود. بی شک افزایش قدرت ایران، تهدیدی استراتژیک و وجودی برای رژیم اسرائیل است.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سوی دیگر، شرایط ناپایدار رژیم صهیونیستی دلیل دیگری برای حمله به ایران بود، چرا که این رژیم درگیر بحران‌های داخلی اعم از فساد سیاسی، اقتصادی و اعتراضات مردمی است و با حمله وحشیانه و تروریستی اخیرش به دنبال آن بود که افکار عمومی مردم خود را منحرف کند.

وی بیان کرد: نقش آمریکا در این حملات و حمایت همه جانبه از اسرائیل کاملاً آشکار بود. قطعاً بدون داده‌های اطلاعاتی و کمک در ره گیری‌های موشکی و هماهنگی نظامی آمریکا، اسرائیل برای چنین عملیاتی ناتوان بود.

طاهری اظهار کرد: البته شلیک موشک‌های پیشرفته از سوی ایران به طور بنیادین فضای تاکتیکی درگیری را به نفع ایران تغییر داد و به طور مؤثر ضعف‌های شبکه دفاعی اسرائیل را آشکار و سامانه چند لایه اسرائیل را از همه جدا کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته این جنگ تحمیلی درس‌های بزرگی برای ما داشت و در وهله اول مشخص شد ستون استوار امنیت ملی ایران، اتحاد مردم است و مردم نشان دادند در مقابل تهدیدات خارجی، یک صدا ایستاده و آماده دفاع از منافع ملی هستند. تقویت فضای رسانه‌ای برای جلوگیری از روایت‌سازی‌های جعلی از سوی امپراطوری رسانه‌ای استکباری ضروری است. مهمترین اولویت بعد از جنگ، تقویت هرچه بیشتر بنیه دفاعی کشور است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ