علینژاد: کمیته المپیک براساس رویهای که بوده، پاداش پای سکو پرداخت میکند
اقتصاد ایران: دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: کمیته المپیک براساس رویهای که بوده، پاداش پای سکو پرداخت می کند که در گذشته به صورت دلاری بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهدی علینژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک در پایان نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک اظهار داشت: جلسه هیئت اجرایی برگزار شد و موضوعات مهمی به تصویب رسید. یکی از موضوعات بااهمیت بحث میزان پاداش پای سکو در بازی های کشورهای اسلامی و بازی های آسیایی جوانان در بحرین بود. مستحضر هستید که جوایز اصلی در مراسمهایی که سالانه برگزار میشود، پرداخت خواهد شد، اما کمیته المپیک براساس رویهای که بوده، پاداش پای سکو پرداخت می کند که در گذشته به صورت دلاری بود، اما چند سالی است که به صورت ریالی همزمان با برگزاری آن رویداد به ورزشکار و مربی و سرپرست پرداخت میشود.
وی افزود: درباره بازیهای کشورهای اسلامی، ما رویهای که در دوره قبلی وجود داشت را بررسی کردیم. مقرر شد که ارقام تقریباً همان باشد، البته به صورت ریالی. ما 2 هزار دلار برای طلا را 200 میلیون تومان در نظر گرفتیم. در نتیجه پاداش طلا 200 میلیون، نقره 100 میلیون و برنز 50 میلیون تومان خواهد بود. کادر فنی و سرپرستی هر تیم نیز نیمی از کل جوایز ورزشکارانشان به آنها تعلق میگیرد که به تشخیص رئیس فدراسیون بین کادر فنی تقسیم خواهد شد.
علینژاد گفت: برای اولین بار در رشتههای تیمی در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان، پاداش دقیقاً معادل رشتههای انفرادی پرداخت میشود. در گذشته به گونهای بود که اگر یک ورزشکار بیش از یک مدال بگیرد، بابت مدال دوم 50 درصد و حتی پایینتر از آن یعنی 20 یا 10 درصد نسبت به مدال اول محاسبه میشد که این هم مصوب شد که در این دو رویداد اگر کسی بیش از یک مدال گرفت، پاداش مدالهای بعدی را کامل دریافت کند. ما شرایطی در هر دو رویداد داریم که ورزشکارانی میتوانند بیش از یک مدال بگیرند.
وی افزود: درباره پاداش بازیهای آسیایی جوانان در بحرین، با توجه به رده سنی پایه و ملاحظاتی که وجود دارد، قرار شد برای طلا 100 میلیون، نقره 60 میلیون و برنز 40 میلیون پرداخت شود. معادل دلاری این پاداش، دو برابر آن چیزی است که در بازیهای 2013 چین پرداخت شد. در واقع معادل دلاری این پاداش را نسبت به دوره قبلی دو برابر افزایش دادیم.
علینژاد تصریح کرد: در جلسه شورای المپیک آسیا در کویت تصمیم گرفته شد که بازیهای ساحلی آسیا، اردیبهشتماه در ساینا (چین) برگزار شود. این بازیها قرار بود در سال 2020 برگزار شود که ابتدا به تعویق افتاد و سپس لغو شد. با تایید رئیس کمیته ملی المپیک و اعضای هیئت اجرایی، آقای آرش فرهادیان به عنوان سرپرست کاروان انتخاب شد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: با پیشنهاد آقای خسرویوفا، رئیس کمیته ملی المپیک و تائید هیئت اجرایی کمیته، آقای رضا شجیع به عنوان رئیس مرکز نظارت نظارت و برنامهریزی تیمهای ملی کمیته ملی المپیک انتخاب شد.
«درباره هندبال ساحلی مکاتباتی انجام شده تا سهمیه این تیم از دست نرود و اینکه ظاهرا به تازگی برای فدراسیونها واریزی جدید داشتهاید و میزان پرداختی به فدراسیونها به چند درصد رسیده است؟» وی در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم گفت: تیم هندبال ساحلی نوجوانان ما قرار بود در مسابقات جهانی شرکت کند. دقیقا در همان روزی که جنگ تحمیلی 12 روزه علیه ایران آغاز شد، تیم نوجوان قرار بود اعزام شود ولی به دلیل لغو پروازها این تیم نتوانست اعزام شود. فدراسیون جهانی اعلام کرد که این رویداد کسب سهمیه المپیک داکار است ولی با توجه به اینکه بچههای ما این رویداد را از دست دادند فدراسیون ایران مکاتبهای با فدراسیون جهانی کرد تا این موضوع مورد توجه قرار بگیرد ولی این درخواست رد شد. بعد از آن من یک مکاتبهای با کمیته بینالمللی المپیک انجام دادم. در پاسخ به ما تشریح کردند که براساس سیاستهای کمیته بینالمللی المپیک رویدادی به عنوان کسب سهمیه درباره المپیک داکار نخواهیم داشت و تصمیمگیری درباره این المپیک را کمیته بینالمللی انجام خواهد داد. لذا این امیدواری را دادند که فرصت از ایران گرفته نشده و در وقت مناسب درباره این موضوع تصمیمگیری خواهد شد. ما این پیگیریها را ادامه خواهیم داد و امیدوارم بچهها به این سهمیه دست پیدا کنند.
وی افزود: درباره بودجه هم ما هفته گذشته 10 درصد به فدراسیونها پرداختی داشتیم. تا الان هم به طور متوسط 43 درصد بودجه فدراسیونها پرداخت شده است. امیدوارم با کمکی که سازمان برنامه بودجه و دولت محترم خواهد کرد به زودی به عددهای بیشتری برسیم.
ادامه دارد...