لزوم آمادگی کامل سقز برای مقابله با آتش‌سوزی و تنش‌های فصلی

اقتصاد ایران: سنندج - سرپرست معاونت هماهنگی عمرانی فرمانداری سقز بر لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با بحران آتش‌سوزی‌ها، تنش آبی و ناترازی انرژی در فصل گرم سال تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، صابر زارعی عصر دوشنبه در جلسه ستاد بحران شهرستان سقز، با اشاره به ضرورت پیشگیری و آمادگی برای مقابله با حوادث فصل گرم سال اظهار داشت: اتخاذ تدابیر ویژه برای جلوگیری از آتش‌سوزی گندمزارها و بقایای محصولات کشاورزی ضروری است و جهاد کشاورزی باید برنامه‌های پیشگیرانه و آموزش‌های لازم را برای کشاورزان تدارک ببیند.

وی افزود: تنش آبی نیز یکی دیگر از چالش‌های جدی فصل گرم سال است که ناشی از افزایش تبخیر، مصرف بی‌رویه آب، مصارف غیرمجاز و هدررفت منابع آبی است.

به گفته زارعی، مدیریت مصرف، استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری، بازچرخانی آب، زمان‌بندی مناسب آبیاری و جلوگیری از هدررفت آب از جمله راهکارهای کاهش این بحران به شمار می‌رود.

لزوم توسعه انرژی‌های خورشیدی در سقز

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری سقز در ادامه ناترازی انرژی را از دیگر مشکلات فصل گرم برشمرد و تصریح کرد: توسعه انرژی‌های خورشیدی، بهینه‌سازی مصرف، نوسازی زیرساخت‌ها و مدیریت بهینه منابع انرژی باید در دستور کار ادارات و بخش خصوصی قرار گیرد تا فشار ناشی از افزایش مصرف در روزهای گرم سال کاهش یابد.

زارعی همچنین وقوع سیلاب‌های غیرمترقبه در فصل خشک سال را به دلیل تغییرات اقلیمی محتمل دانست و تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید برنامه‌ریزی، آموزش و مانورهای لازم برای مواجهه با این نوع بحران‌ها را تدارک ببینند و سناریوهای عملیاتی در نظر داشته باشند تا آمادگی کامل در زمان بروز حوادث وجود داشته باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هماهنگی میان دستگاه‌ها، آموزش عمومی و تجهیز نیروهای امدادی، از مهم‌ترین اولویت‌ها برای کاهش خسارات احتمالی ناشی از بحران‌های طبیعی در شهرستان سقز است و لازم است همه ادارات با جدیت این وظایف را دنبال کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ