اولیانوف توئیت عراقچی را بازنشر کرد

اقتصاد ایران: نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد که کشورهای اروپایی هیچ حق قانونی و مشروعی برای فعال کردن آنچه که مکانیسم ماشه خوانده می‌شود ندارند.

خبرگزاری فارس: میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بازنشر پست عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان درباره ادعای اروپایی‌ها برای فعال‌سازی سازوکارهای برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت (مصوب ۲۰۱۵) از موضع ایران در این زمینه حمایت کرد. اولیانوف در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت، «درست است؛ سه کشور اروپایی(فرانسه، انگلیس و آلمان) هیچ حق قانونی و مشروعی برای فعال کردن آنچه که مکانیسم ماشه خوانده می‌شود و بازگرداندن تحریمهای ضدایرانی ندارند.»

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه یکشنبه شب ۲۹ تیرماه، گفت، در نامه‌ای خطاب به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، رئیس شورای امنیت، خانم کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل، دلایل خود را تشریح کردم که چرا سه کشور اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) از هیچ‌گونه مشروعیت حقوقی، سیاسی و اخلاقی برای فعال‌سازی سازوکارهای برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت (مصوب ۲۰۱۵) برخوردار نیستند.

وی افزود. سه کشور اروپایی (E3) با اقدامات و اظهارات خود، از جمله حمایت سیاسی و مادی از تجاوز نظامی غیرقانونی و غیرموجه اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده؛ نقض اصول بنیادین برجام و همچنین قصور مستمر و طولانی‌مدت در عمل به تعهداتشان، عملاً جایگاه خود را به‌عنوان «شریک» در برجام از دست داده‌اند.وی افزود: از این‌رو، هرگونه تلاش آنان برای احیای قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت، بی‌اعتبار و از نظر حقوقی باطل است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ