مراکز آموزشی دانشگاه ملی مهارت یزد تجمیع می‌شوند

اقتصاد ایران: یزد- رئیس دانشگاه ملی مهارت استان یزد از ادغام دو مرکز آموزشی در این دانشگاه و انتقال بخشی از دانشجویان به منظور ساماندهی فضای آموزشی و کاهش هزینه‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محتشمی پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه گفت: در بسیاری از استان‌ها، دانشگاه ملی مهارت شامل هر دو مرکز دانشکده و آموزشکده برای پسران است. بر این اساس و در راستای سیاست‌های یکسان‌سازی آموزشی و صرفه‌جویی اقتصادی، آموزشکده ملی مهارت امام علی (ع) در سال تحصیلی جدید با دانشکده ملی مهارت شهید صدوقی در یزد تجمیع می‌شود.

وی با اشاره به تراکم بالای جمعیت دانشجویی در مرکز دخترانه حضرت رقیه (س)، اظهار کرد: این مرکز با ظرفیت اسمی ۷۰۰ نفر، در حال حاضر حدود ۱۸۰۰ دانشجو را پوشش می‌دهد. از این رو، بخشی از دانشجویان این مرکز به محل آموزشکده امام علی (ع) منتقل و مابقی در محل فعلی ادامه تحصیل خواهند داد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت یزد با تأکید بر اینکه در فرآیند جابجایی دانشجویان تغییری در نحوه ارائه آموزش ایجاد نخواهد شد، افزود: صرفاً محل آموزش بخشی از دانشجویان تغییر می‌یابد و کیفیت آموزشی بدون تغییر باقی می‌ماند.
محتشمی یکی از چالش‌های جدی این دانشگاه را استفاده از ساختارهای سازمانی مشابه دانشگاه‌های سطح یک کشور دانست و تصریح کرد: با توجه به رویکرد و مأموریت‌های متفاوت دانشگاه ملی مهارت، ساختار جدیدی متناسب با اهداف این مجموعه در حال تدوین است.
وی همچنین به برنامه‌های این دانشگاه برای تحقق شاخص‌های دانشگاه نسل چهارم اشاره کرد و گفت: دانشگاه ملی مهارت در راستای منویات مقام معظم رهبری، تمرکز ویژه‌ای بر ایجاد مشاغل نو، ارتقای اقتصاد دانش‌بنیان و افزایش اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان دارد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت یزد از برگزاری کارگاه‌های فرهنگی برای دانشجویان و خانواده‌ها با موضوعاتی نظیر سبک زندگی اسلامی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خبر داد و افزود: دانشجویان این دانشگاه در سال گذشته موفق به کسب بیش از ۵۰ عنوان برتر در جشنواره‌های مختلف دانشجویی شده‌اند.
وی برگزاری پنجمین مجمع برق و رباتیک کشور و امضای تفاهم‌نامه با اصناف را از دیگر اقدامات شاخص حوزه فرهنگی و دانشجویی برشمرد و اضافه کرد: در بخش پژوهشی نیز تاکنون بیش از ۳۰ کنسرسیوم برگزار و تفاهم‌نامه‌هایی با مراکز صنعتی برای بورسیه دانشجویان به امضا رسیده است.
محتشمی در پایان با اشاره به فعالیت ۵۱ عضو هیأت علمی و نزدیک به ۹۸۰ مدرس مدعو در این دانشگاه، یادآور شد: دانشگاه ملی مهارت یزد سال گذشته در بین دانشگاه‌های مشابه موفق به کسب رتبه نخست شد و امسال نیز عنوان برتر آموزش‌های آزاد را کسب کرده است.
در ادامه این نشست، محمد امیدپناه، معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت یزد از تمدید مهلت پذیرش دانشجویان مقطع کاردانی تا ۲۶ تیرماه خبر داد و گفت: ثبت‌نام برای رشته‌های بدون آزمون نیز از دوم تا هفتم شهریور انجام خواهد شد.
وی با اشاره به پذیرش دانشجو در ۲۴ رشته کاردانی پیوسته و ۶ رشته کاردانی ناپیوسته در ۱۰ مرکز این دانشگاه، اظهار کرد: متقاضیان کاردانی پیوسته از میان فارغ‌التحصیلان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و در مقطع کاردانی ناپیوسته از میان داوطلبان گروه‌های علوم انسانی، ریاضی و تجربی جذب می‌شوند.
امیدپناه ادامه داد: پذیرش در رشته‌هایی مانند مکانیک خودرو، الکتروتکنیک، کامپیوتر، حسابداری و تربیت بدنی به‌صورت با آزمون و در سایر رشته‌ها از طریق فرآیند بدون آزمون و تحت نظارت سازمان سنجش انجام می‌شود.
وی همچنین از پذیرش در سه رشته جدید در سال تحصیلی آینده خبر داد و گفت: رشته کارشناسی حرفه‌ای کامپیوتر در مرکز دختران یزد، کاردانی پیوسته مکاترونیک صنعتی در مرکز پسران میبد و حسابداری گرایش دولتی ویژه دختران در مرکز شهرستان خاتم از جمله رشته‌های جدید هستند که مجوز پذیرش در آن‌ها اخذ شده است.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت یزد در پایان تأکید کرد: با توجه به ماهیت مهارتی این دانشگاه، ۷۰ درصد از سرفصل‌های درسی به‌صورت عملی و کارگاهی ارائه می‌شود. همچنین یزد نخستین استان کشور است که در قالب طرح بورسیه تحصیلی شهید رجایی موفق به جذب دانشجو شده و این طرح با استقبال مناسبی مواجه شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ