داروی سرطان از نابینایی جلوگیری می‌کند

اقتصاد ایران: محققان طی پژوهشی متوجه شده اند با تزریق دارویی که به تازگی برای درمان سرطان توسعه یافته، می توان از نابینایی جلوگیری کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فیز، پژوهشگران سنگاپوری کشف کرده‌اند که داروی جدید ضد سرطانی که مؤسسه زیست‌شناسی مولکولی و سلولی ASTAR (ASTAR IMCB) توسعه داده، پتانسیل آن را دارد که به‌عنوان رویکرد درمانی جدیدی برای دو عامل اصلی نابینایی در جهان مورد استفاده قرار گیرد.

طبق تحقیق پیش بالینی که در نشریه نیچر کامونیکیشنز منتشر شده، داروی PRL۳-zumb به طور موثر نشتی مربوط به رگ های خونی آسیب دیده را کاهش می دهد. این امر یکی از دلایل اصلی نابینایی است. چنین روشی نوید بخش یک درمان جدید برای بیمارانی است که بدنشان نسبت به درمان های موجود واکنش نشان نمی دهد.

یافته های محققان ASTAR (ASTAR IMCB) و شرکت فناوری زیستی IISG حاکی از یک گزینه جدید برای درمان دژنراسیون ماکولای مرتبط با سن از نوع مرطوب (wet AMD) و رتینوپاتی دیابتی، دو مورد از شایع‌ترین علل نابینایی در سراسر جهان، است.

در حال حاضر بیماران با بیماری هایی که خطر نابینایی را دارند، باید ماهانه تزریقی به چشم انجام دهند که همین فرایند احتمال عفونت و آسیب را در بردارد.

علاوه بر آن تا ۴۵ درصد بیماران واکنش کافی نسبت به این نوع درمان ها نشان نمی دهند و همین امر بیانگر نیاز به روش های جایگزین است. در این میان PRL۳-zumb یک راه حل جدید ارائه می کند. این دارو را برخلاف درمان های فعلی می توان به طور درون وریدی تزریق کرد. در آزمایش پیش بالینی تزریق درون وریدی این دارو به کاهش ۸۶ درصدی نشتی غیر معمول رگ های خونی در مقایسه با تزریق دارو درون زجاجیه چشم و احتمال جلوگیری از نابینایی بود.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد تزریق دارو از طریق ورید، چشم را بهتر درمان می کند و ماندگاری بیشتری نسبت به تزریق‌های معمول داخل چشم دارد. همچنین این روش ممکن است عوارض ناشی از تزریق داخل چشمی را کاهش دهد.

پژوهشگران اکنون آماده شروع آزمایش‌های بالینی هستند. سازمان بهداشت سنگاپور (HSA) این آزمایش‌ها را در تاریخ ۱۶ ژوئن ۲۰۲۵ تایید کرده است. پیش‌بینی می‌شود آزمایش‌ها تا پایان سال ۲۰۲۵ آغاز شوند که این گامی مهم برای بررسی اثربخشی داروی PRL۳-zumab در درمان بیماری‌های چشمی در سنگاپور به حساب می آید.

داروی PRL۳-zumab قبلاً در فاز دوم آزمایش‌های بالینی روی بیماران سرطانی آزمایش شده و نتایج خوبی در زمینه ایمنی نشان داده بود. این تجربه به محققان کمک می‌کند تا بهتر بتوانند اثر این دارو را در درمان بیماری‌های چشم بررسی کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ