سردار شهید غیب پرور؛فرمانده ای از نسل ایثار، بصیرت و مجاهدت
اقتصاد ایران: شیراز- سردار شهید غلامحسین غیب پرور جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی (ع)، فرمانده ای از نسل ایثار، بصیرت و مجاهدت بود که پس از سالها مجاهدت به خیل عظیم شهیدان راه حق پیوست.
خبرگزاری مهر، گروه استانها: سردار سرتیپ پاسدار حاج غلامحسین غیب پرور جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع)، فرمانده سابق بسیج مستضعفین، فرمانده اسبق سپاه فجر فارس و از فرماندهان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، به دلیل عوارض شیمیایی دوران ۸ سال جنگ تحمیلی به شهادت رسید.
این سردار رشید اسلام در طول خدمت خود در نقاط مختلف کشور و به ویژه استان فارس خدمات ارزندهای را در مناطق محروم این استان به یادگار گذاشت و همواره در اجرای برنامههای بزرگ مردمی از جمله کنگره بزرگ سرداران شهدای استان فارس و نهادینه شدن آن در کشور، برگزاری همایش عظیم بسیجیان با حضور رهبر معظم انقلاب در ورزشگاه آزادی پیشقدم بود.
این شهید همچنین در عرصه سازندگی خدمات ماندگاری از خود به یادگار گذاشت و خدمات ایشان در مناطقی از جمله جزیره هنگام نیز زبانزد خاص و عام است و مردم این منطقه خدمات ایشان را فراموش نمیکنند.
سردار غلامحسین غیب پرور متولد سال ۱۳۴۱ در شیراز است. وی در دوران دانش آموزی که همزمان شده بود با مبارزات مردم ایران علیه رژیم شاهنشاهی، همراه با همکلاسیهای خود ضمن فراگیری تعلیم، تربیت را نه از مدرسه بلکه با فعالیتهای انقلابی، تربیت دینی و مبارزاتی آموخت تا جایی که وی در خاطراتش از آن زمان گفته است: در سال ۵۶ به همراه ۱۳ نفر دیگر از مدرسه اخراج شدیم. اما این اخراج بواسطه تنبلی نبود بلکه نوشتن شعار و توزیع آن در مدرسه علت این اخراج بود.
این فرمانده رشید سپاه پاسداران، در دوران دفاع مقدس به عضویت در لشکر ۱۹ فجر شیراز درآمد و مسئول آموزش عقیدتی سیاسی لشکر ۱۹ فجر شد.
غیب پرور در سالهای دفاع مقدس، به عنوان جانشین تیپ حضرت احمد بن موسی (ع) و مسئولیت محور مهندسی لشکر ۱۹ فجر را برعهده داشت.
فرمانده سابق سپاه فجر بعد از دوران دفاع مقدس به عنوان مسئول آموزش نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معرفی شد و تا سال ۸۵ فرمانده لشکر ۲۵ کربلا در مازندران بود.
پس از سال ۸۵ به مدت ۲ سال فرماندهی لشکر ۱۹ فجر در فارس را برعهده گرفت و با ادغام نیروی مقاومت و زمینی به فرماندهی سپاه فجر استان فارس منصوب شد.
این یادگار دوران دفاع مقدس در آذرماه سال ۹۴ و پس از شهادت سردار حسین همدانی فرمانده وقت قرارگاه امام حسین (ع) در حلب سوریه، جایگزین این شهید شد. این قرارگاه مسئولیت سازماندهی گردانهای امام حسین (ع) را برعهده دارد.
سردار سرتیپ غیب پرور طی حکمی در آذرماه سال ۱۳۹۵ توسط رهبر معظم انقلاب به عنوان رئیس سازمان بسیج و جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج منصوب شد.
پس از پایان مسئولیتشان در سازمان بسیج تا به امروز به عنوان جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) مشغول خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود.
بصیرت، اشراف سیاسی و تعهد عمیق سردار شهید غیب پرور را برجسته کرده بود
سردار سعید کوشکی جهرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه خستگیناپذیری، بصیرت، اشراف سیاسی و تعهد عمیق، سردار شهید غیب پرور را برجسته کرده بود، گفت: این شهید بزرگوار فردی بود که در تمامی میدانهای دفاع از انقلاب اسلامی، چه در جنگ نرم، چه در امنیتی و چه در جنگ سخت، حضور فعال داشت و همواره در کنار دیگر رزمندگان و فرماندهان، نقش مؤثری ایفا میکرد.
وی ادامه داد: سردار شهید غیب پرور در اجرای دستورات فرمانده معظم کل قوا قاطع و مصمم بود و در جلسات مختلف، با دقت و حساسیت پیگیر امور میشد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس افزود: قدرت بیان و اقناع او، یکی از نقاط قوت برجستهاش بود که در کنار مهربانی و قاطعیت، او را فردی متعادل و مؤثر ساخته بود.
شهید غیب پرور اهل تعارف در مسائل اساسی انقلاب نبود
سردار کوشکی با بیان اینکه شهید غیب پرور اهل تعارف در مسائل اساسی انقلاب نبود، گفت: سخنرانیهای سیاسی و تحلیلهای او در مجالس یادواره شهدا، همواره مورد توجه و احترام بود، و علیرغم جراحات جنگی و وضعیت جسمی نامساعد، حاضر به فعالیت و خدمت بود.
وی ادامه داد: ایمان، اعتقاد و خستگیناپذیری او، نمونهای از روحیه انقلابی و فداکاریاش بود در کنار اینها و به زبان عربی و تلاوت قرآن تسلط داشت. همچنین، اشراف او بر مسائل سیاسی و توانایی قانعسازی، او را فردی مؤثر و محبوب در بین بسیجیان و همرزمانش ساخته بود.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس فارس تصریح کرد: روحیه بلند و عظمت روحی شهید غیبپرور، او را از تحمل دنیا و سختیها باز داشت و مسیر نورانی شهدا را برگزید.