مدیریت مصرف و انرژی‌های پاک، راه عبور از بحران برق

اقتصاد ایران: مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق شرکت توانیر تأکید کرد که با توجه به تدوین و اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف در سراسر کشور، می‌توان پیک بار تابستان امسال را با کمترین تبعات پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر رضا کفیلی با اشاره به سیاست‌های وزارت نیرو و شرکت توانیر در سال جاری گفت: ۳۶ بسته مدیریت مصرف در شرکت‌های تابعه توانیر تدوین شده است که موضوعاتی مانند تغییر ساعت کاری ادارات، استفاده از انرژی خورشیدی، به‌کارگیری مولدهای خود تأمین و کنترل بار سرمایشی را شامل می‌شود.

وی افزود: شرکت‌های توزیع برق با همکاری نهادهای مربوطه و جذب سرمایه‌گذار، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را سرعت بخشیده و همزمان شبکه‌های برق موجود را تقویت کرده‌اند تا خاموشی‌ها به حداقل برسد.

کفیلی همچنین از بکارگیری محدودکننده‌های مصرف برای مشترکین پرمصرف و ارسال پیامک‌های هشدار جهت مدیریت بهتر مصرف خبر داد و بیان کرد: اقدامات اطلاع‌رسانی گسترده‌ای در رسانه‌ها و گروه‌های محلی و سامانه‌های شرکت‌های توزیع انجام شده که به بهبود مدیریت مصرف کمک کرده است.

مدیرکل مهندسی و راهبری شبکه برق شرکت توانیر درباره چالش‌های پیش رو نیز گفت: با کاهش نزولات آسمانی و افزایش دما، سال سختی را در پیش داریم اما با همکاری و آگاهی مردم می‌توانیم بحران انرژی را مدیریت کنیم.

وی تأکید کرد: مدیریت مصرف، راهکار اصلی مقابله با بحران انرژی است و باید در همه بخش‌ها از جمله خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی فرهنگ‌سازی شود.

کفیلی در پایان ضمن تشکر از همیاری مردم در سال اخیر که موجب کاهش مصرف شده است از مردم خواست تا با رعایت الگوی مصرف به ویژه در هفته‌های پیش‌رو که دما افزایش می‌یابد، به حفظ پایداری شبکه برق کمک کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ