لزوم صرفه جویی ۲۰درصدی مردم استان تهران در مصرف آب

اقتصاد ایران: تهران-مدیرعامل آبفا استان تهران بر صرفه جویی ۲۰درصدی شهروندان برای جلوگیری از قطعی آب تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، پیش از ظهر چهارشنبه با اشاره به کاهش سطح آب مخازن سدهای تهران هشدار داد: در صورت ادامه روند کنونی مصرف آب، پایتخت ممکن است با قطعی آب و محدودیت‌های شدید مواجه شود.

وی اظهار داشت: اگر مردم مصرف آب خود را ۲۰ درصد کاهش دهند، از قطعی آب و افت فشار بیشتر جلوگیری خواهد شد. اما در صورت تداوم روند فعلی، وارد شرایط بحرانی خواهیم شد و ناچار به اعمال سیاست‌های سختگیرانه خواهیم بود.

اردکانی با اشاره به شناسایی شش درصد از مشترکان تهران به عنوان «بدمصرف»، اعلام کرد: این گروه شامل افرادی است که بیش از دو برابر الگوی مصرف آب استفاده می‌کنند، از جمله دارندگان استخرهای خانگی.

او افزود: به این مشترکان اخطار داده می‌شود و در صورت عدم رعایت، آب آن‌ها به مدت ۲۴ ساعت قطع خواهد شد و تعرفه‌هایشان به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد. همچنین ممکن است قیمت واقعی آب از این گروه دریافت شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با تأکید بر لزوم صرفه‌جویی ۲۰ درصدی برای جلوگیری از قطعی آب، درباره وضعیت برخی مناطق پایتخت توضیح داد: در منازلی که در طبقات بالا قرار دارند و فاقد پمپ و مخزن ذخیره آب هستند، قطعی آب گزارش شده است. ما ناچار به اعمال محدودیت فشار هستیم، اما قطعی برنامه‌ریزی‌شده اعمال نکرده‌ایم.

وی توصیه کرد: هر خانوار باید مخزنی با ظرفیت ۷۵ لیتر به ازای هر نفر و پمپ مناسب نصب کند.

اردکانی همچنین درباره نگرانی‌های مربوط به کیفیت آب اطمینان داد و گفت: کیفیت آب تضمین‌شده است. تصفیه‌خانه‌های ما مدرن هستند و کیفیت آب خروجی، صرف‌نظر از کاهش سطح آب سدها، مطابق با استانداردها خواهد بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ