ترامپ: تجهیزات آمریکایی در افغانستان می‌توانست به پاکستان منتقل شود

اقتصاد ایران: رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی درباره خروج نیروهای این کشور از افغانستان گفت تجهیزات نظامی که به‌جا گذاشته شد، می‌توانست به پاکستان منتقل شود.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در نشستی در کاخ سفید که درباره آزادی مذهبی برگزار شده بود، به شدت از مدیریت خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و جا گذاشتن تجهیزات نظامی در این کشور انتقاد کرد.

وی با بیان اینکه دولت «جو بایدن» تمامی تجهیزات نظامی را در افغانستان رها کرد، گفت: «آن‌ها جت‌ها و دیگر تجهیزات نظامی ما را پشت سر گذاشتند و طالبان حالا با آن‌ها رژه می‌روند.»

ترامپ این نمایش نظامی در افغانستان را غیرقابل تحمل خواند و افزود که هر ساله این تجهیزات آمریکایی در «یک جاده زشت» در افغانستان به نمایش گذاشته می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین اعلام کرد که می‌توانست تجهیزات نظامی را به پاکستان منتقل کند تا از رسیدن آن به طالبان جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: «این تجهیزات که شامل هواپیماهایی به ارزش صدها میلیون دلار بود، می‌توانست به شکلی بهتر مدیریت شود.»

ترامپ همچنین از تصمیم به ترک افغانستان بدون حفظ عزت و قدرت انتقاد کرد و اظهار داشت خروج باید با شایستگی و منطق انجام می‌شد، نه با رها کردن تسلیحات و تجهیزات به دست طالبان.

مقامات طالبان در واکنش به اظهارات ترامپ اعلام کرده‌اند که تجهیزات به‌عنوان «غنیمت جنگی» در اختیارشان قرار گرفته و قصد ندارند آن‌ها را تسلیم کنند.

این اظهارات ترامپ بار دیگر بحث‌های گسترده‌ای درباره نحوه مدیریت خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و پیامدهای امنیتی آن به راه انداخته است.

انتهای پیام/.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ