ورود اتاق بازرگانی به عرصه نوآوری‌های سلامت؛ فرصتی برای تحول دیجیتال و کاهش هزینه‌ها

اقتصاد ایران: اتاق بازرگانی ایران با هدف فرهنگ‌سازی و تنظیم قوانین هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال، پا به عرصه نوآوری‌های سلامت گذاشته است. در شرایطی که مدیریت سلامت هزینه‌بر است، استفاده هوشمندانه از فناوری‌های نوین می‌تواند هزینه‌ها را کاهش داده و کیفیت خدمات درمانی را ارتقا دهد. این حرکت، نویدبخش تحول در نظام سلامت و افزایش رفاه اجتماعی است.

به گزارش سلامت نیوز، محمد شریفی، رئیس مرکز نوآوری و شتاب‌دهی اتاق بازرگانی ایران، از ورود اتاق به حوزه تنظیم قوانین و مقررات هوش مصنوعی در سلامت خبر داد و تاکید کرد که فناوری‌های نوین مثل هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال، نقش مهمی در مدیریت بهتر و کاهش هزینه‌های بخش سلامت دارند.

او سلامت دیجیتال را به‌عنوان یک زنجیره تأمین کامل معرفی کرد و افزود: «اتاق بازرگانی تلاش می‌کند همه ذی‌نفعان این حوزه شامل حاکمیت، استارتاپ‌ها، پزشکان و مردم را به استفاده از این فناوری‌ها ترغیب کند تا اکوسیستم سلامت دیجیتال به‌صورت یکپارچه شکل بگیرد.»

شریفی به مزایای اقتصادی فناوری‌های نوین اشاره کرد و گفت: «تجربه کشورهای پیشرفته نشان می‌دهد که تحول اینترنت 5G، صرفه‌جویی‌های میلیارد دلاری و افزایش تولید ناخالص ملی را به‌دنبال داشته است. چنین تحولاتی در حوزه سلامت هم می‌تواند به بهبود اقتصاد و رفاه عمومی منجر شود.»

وی مهم‌ترین ماموریت مرکز نوآوری اتاق بازرگانی را فرهنگ‌سازی میان بازیگران اصلی حوزه سلامت دیجیتال دانست و افزود: «در تدوین قوانین، باید موازنه‌ای برقرار شود که هم مانع فعالیت فعالان نشود و هم راه فرار یا تخلف را نبندد.»

شریفی در پایان اظهار کرد که با انجام این اقدامات، بخش خصوصی می‌تواند با حمایت بیشتر و فضای قانونی مناسب‌تر، نقش مؤثرتری در توسعه فناوری‌های

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ