واردات رسمی از مرز شلمچه آغاز شد

اقتصاد ایران: رئیس اتاق خرمشهر اعلام کرد: فعال‌سازی واردات رسمی از مرز شلمچه در راستای رونق تجارت و اقتصاد منطقه آزاد اروند با پیگیری‌های اتاق خرمشهر و همکاری سازمان منطقه آزاد اروند عملیاتی شد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مصطفی موسوی رئیس اتاق خرمشهر ضمن تأکید بر جایگاه کلیدی مرز شلمچه و شهر خرمشهر در تاریخ تجارت کشور از آغاز رسمی واردات از این مرز با پیگیری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر و همکاری سازمان منطقه آزاد اروند، خبر داد.

موسوی، آغاز رسمی واردات از مرز شلمچه را افق جدیدی در مبادلات اقتصادی استان خوزستان و کشور دانست و گفت: این اقدام نقش حیاتی در بازآفرینی جایگاه تاریخی خرمشهر و آبادان به‌عنوان قطب تجارت منطقه‌ای دارد.

او از آمادگی بخش خصوصی برای ایجاد ظرفیت‌های جدید در حوزه‌های بازرگانی، حمل‌ونقل و لجستیک خبر داد و گفت: با فراهم شدن امکان واردات کالا از عراق و دیگر کشورهای همسایه از طریق مرز شلمچه، بخش خصوصی آماده است تا ظرفیت‌های جدیدی در حوزه‌های موردنظر ایجاد کند. این اقدام در کوتاه‌مدت می‌تواند موجب افزایش حجم مبادلات و در بلندمدت بستر مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاری‌های کلان باشد.

این فعال اقتصادی در تشریح آمار و اثرات پیش‌بینی‌شده ناشی از آغاز واردات از مرز شلمچه، گفت: رشد تقریبی 45 درصدی واردات رسمی از مرز شلمچه تا پایان سال جاری، ایجاد بیش از یک هزار و 200 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در منطقه و افزایش حدود 50 درصدی رونق بازارهای خرده‌فروشی در خرمشهر و آبادان با ورود کالاهای متنوع قابل دستیابی هستند.

موسوی با اشاره به نقش اتاق خرمشهر در این فرآیند گفت: اتاق خرمشهر به‌عنوان متولی بخش خصوصی و پل ارتباطی میان فعالان اقتصادی و نهادهای دولتی استان، تمام تلاش خود را برای رفع موانع، تسهیل زیرساخت‌های تجاری و توسعه همکاری‌های فرامرزی به‌کار گرفته است.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران همچنین به مذاکرات صورت گرفته با فعالان اقتصادی عراق اشاره کرد و افزود: در سطح تخصصی جلسات متعددی با طرف عراقی برگزار شده است که نتایج اولیه آن امیدوارکننده بوده و حاکی از عزم جدی دو طرف برای توسعه همکاری‌های پایدار و چندجانبه است.

رئیس اتاق خرمشهر خاطرنشان کرد: آغاز واردات رسمی از مرز شلمچه، نقطه عطفی در احیای نقش اقتصادی خرمشهر و آبادان به‌عنوان بازیگران کلیدی در تجارت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ