طرحی جدید در آمریکا برای بازداشت مهاجران
اقتصاد ایران: براساس یک یادداشت داخلی در اداره مهاجرت آمریکا، دولت ترامپ قصد دارد با محروم کردن مهاجران غیرقانونی از جلسات دادرسی برای آزادی به قید وثیقه، آنها را در بازداشت نگه دارد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، براساس یک یادداشت داخلی در اداره مهاجرت آمریکا که بخشی از آن به دست رویترز رسیده، دولت ترامپ تلاش جدیدی را برای نگه داشتن مهاجرانی که به طور غیرقانونی وارد آمریکا شدهاند، آغاز کرده است.
براساس دستورالعمل جدید اداره مهاجرت و گمرک آمریکا، دولت این مهاجران را از جلسات استماع و دادرسی برای آزادی به قید وثیقه محروم می کند . این اقدام می تواند برای میلیونها نفری که به طور غیرقانونی از مرز آمریکا عبور کرده و در حال اعتراض به اخراج خود هستند، اعمال شود. این تغییر ممکن است به افزایش تعداد افرادی که در بازداشت نگه داشته میشوند، منجر شود.
در بخش دیگری از این دستورالعمل آمده است که از اداره مهاجرت خواسته شده تا چندین بخش از قوانین مهاجرت را به عنوان «ممنوعیت آزادی پس از بازداشت» تفسیر کند. همچنین این تغییر در سیاست احتمالا مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
در این دستورالعمل، بازپرسهای اداره مهاجرت تشویق شدهاند که در جریان جلسات دادگاههای مهاجرت، برای حمایت از ادامه بازداشت مهاجران غیرقانونی، استدلالهای جایگزین مطرح کنند.
تام جاوتز، یکی از مقامات پیشین وزارت امنیت داخلی در دولت بایدن، گفت: به نظر می رسد این سیاست جدید استانداردهای حقوقی مربوط به بازداشت را که دهه ها حاکم بوده، معکوس می کند. او این اقدام را یک تغییر بنیادین توصیف کرد که می تواند باعث افزایش شدید تعداد مهاجران بازداشت شده شود.
در همین حال روز گذشته یک مقام ارشد دولت ترامپ در یادداشتی اعلام کرد ماموران اداره مهاجرت می توانند تنها با 6 ساعت اطلاع قبلی، مهاجران را به کشورهایی غیر از کشور خودشان اخراج کنند.
براساس این یادداشت که تاریخ آن به 9 جولای باز می گردد، تاد لیونز سرپرست موقت اداره مهاجرت و گمرکات آمریکا گفت: این اداره معمولا حداقل 24 ساعت صبر می کند تا فردی را پس از اطلاع رسانی درباره اخراجش به کشور ثالث، دیپورت کند.
این بازه زمانی به افراد اجازه میدهد تا در صورت تمایل، با وکیل مشورت کرده یا اقدامات قانونی لازم را برای توقف یا بررسی تصمیم اخراج انجام دهند.
با این حال اداره مهاجرت می تواند در شرایط بحرانی، مهاجران را تنها با 6 ساعت اطلاع قبلی، به کشور ثالث اخراج کند.
این در حالی است که دیوان عالی آمریکا در ماه ژوئن حکم دادگاه بدوی که امکان اخراج مهاجران به کشورهای ثالث بدون ارزیابی این موضوع که مهاجران ترس از بازجویی در کشور مقصد را دارند، ممنوع می کرد، رد کرد.
این حکم دیوان عالی پس از درخواست دولت مبنی بر لغو این ممنوعیت صادر شد. دولت در دادخواست خود نوشت فرایند اخراج مهاجران به کشورهای ثالث اقدامی بسیار حیاتی برای حذف مهاجرانی است که مرتکب جرم شدهاند زیرا کشورهای مبدا آنها اغلب تمایلی برای بازگرداندن آنها ندارند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا همواره وعده اخراج گسترده مهاجران از خاک این کشور را مطرح کرده است. او این اقدام را برای تامین امنیت در آمریکا پس از افزایش بی سابقه شمار مهاجران غیرقانونی در دوره ریاست جمهوری بایدن، ضروری دانست.
در همین حال کنگره آمریکا در ماه جاری لایحه ای را برای تامین مالی بازداشت دستکم 100 هزار مهاجر غیرقانونی را تصویب کرد. این رقم افزایشی چشمگیر نسبت به رکورد قبلی 58 هزار نفر بازداشت شده تا اواخر ماه ژوئن به شمار می رود.
انتهای پیام/