الگوی کسب‌وکار شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بازبینی شود

اقتصاد ایران: یک مقام مسئول گفت:شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی پشتیبان صنعت است و باید الگوی کسب‌وکار خود را بازبینی و مدل‌های همکاری‌های مشترک به‌منظور تأمین نیازهای دانشی را تعریف کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، حسن عباس‌زاده مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، یکشنبه (۲۲ تیر) در مجمع عمومی سالانه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با تأکید بر اینکه این شرکت به‌عنوان شرکتی موفق و نمونه در صنعت نفت، باید با رویکردی نوین و فناورانه مسیر فعالیت‌های آتی خود را با هدف تحقق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده ترسیم کند، بیان کرد: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید الگوی کسب‌وکار خود را بازبینی و با حضوری فعال‌تر در طرح‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی به‌ویژه در مناطق ماهشهر و عسلویه، روش‌های همکاری‌های مشترک را به‌منظور تأمین نیازهای دانشی و فناورانه پتروشیمی‌ها تعریف کند.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه همکاری و تعامل مطلوبی با هلدینگ‌های پتروشیمی شکل گرفته است، افزود: زمینه همکاری در زمینه‌های مختلف به‌ویژه در بحث پژوهش و فناوری وجود دارد و بر همین اساس می‌توان با اتخاذ سازوکارهای اجرایی به سوی نوآوری و استفاده از دانش روز جهان گام برداشت.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر لزوم استفاده از نیروی انسانی کارآمد و متخصص تصریح کرد: برای انتقال تجربه و جانشین‌پروری در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید با مطالعه و کارشناسی دقیق و تخصصی اقدام‌های لازم به‌عمل آید.

ناصر نوح‌جاه، مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی نیز در این مجمع عملکرد هیئت مدیره و شرکت در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های آتی این شرکت را تشریح کرد، در پایان این نشست نیز تصمیم‌ها و تکالیف مجمع به تصویب اعضا رسید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ