مدیریت اصولی پسماند بدون تخصیص اعتبار مناسب ممکن نیست

اقتصاد ایران: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: مدیریت اصولی پسماند و احداث تصفیه خانه‌های شهری بدون تخصیص اعتبار مناسب ممکن نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن عباس نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در نشست هم اندیشی با پیمان فلسفی، نماینده مجلس مردم در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس فراکسیون کشاورزی و محیط زیست، با اشاره به نقش کلیدی نمایندگان در فرآیند قانون گذاری و نظارت، بیان داشت: برای تحقق توسعه پایدار و صیانت از منابع طبیعی، نیازمند عزم جدی و نگاه زیست محیطی در سطح کلان تصمیم‌گیری کشور هستیم.

وی افزود: بازنگری و به‌روزرسانی قوانین مرتبط از جمله قانون مدیریت پسماند، قانون هوای پاک، قانون شکار و صید، قانون تالاب‌ها، قانون مدیریت سواحل و دریاها و همچنین تصویب قوانین مرتبط با حق‌آبه های بین‌المللی از رودخانه‌های مرزی، از جمله اولویت‌های مهم در حوزه محیط زیست است که نیازمند حمایت و پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.

عباس نژاد با تأکید بر اهمیت تأمین منابع مالی برای اجرای پروژه‌های زیربنایی زیست محیطی، گفت: مدیریت اصولی پسماند و احداث تصفیه خانه‌های شهری و روستایی بدون تخصیص اعتبار مناسب ممکن نیست و در این زمینه، بازنگری در ساختار بودجه‌ریزی کشور و تخصیص هدفمند اعتبارات یکی از الزامات اصلی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران نقش فراکسیون کشاورزی و محیط زیست مجلس را در پیگیری مطالبات و سیاست‌گذاری های مؤثر در این حوزه کلیدی دانست و خواستار استمرار تعامل و همکاری نزدیک تر میان دستگاه‌های اجرایی و قوه مقننه شد.

گفتنی است؛ این نشست با هدف تبادل نظر پیرامون اولویت‌های زیست محیطی استان و بررسی ظرفیت‌های قانونی برای رفع چالش‌ها برگزار شد و بر ضرورت اتخاذ رویکردی ملی و راهبردی در مواجهه با بحران‌های محیط زیستی تأکید شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ