هنوز بغضهای این خانواده تازه است/ نگاهی به یادبود شهدای صدا و سیما + عکس
اقتصاد ایران: مسجد بلال امروز شاهد حضور پرشور خانوادههای شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای و مسئولان صدا و سیما بود تا یاد و خاطره دو خبرنگار جانفشان، نیما رجبپور و معصومه عظیمی را زنده نگه دارند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم یادبود دو شهید سازمان صدا و سیما، معصومه عظیمی و نیما رجبپور، که در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای به شهادت رسیدند، در مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد. این مراسم، که به صورت زنده از شبکه رادیو جوان پخش شد، با حضور خانوادههای داغدار، مسئولان ارشد صداوسیما، چهرههای فرهنگی و هنری، و جمع کثیری از همکاران و دوستداران این دو شهید برگزار شد.
در محوطه ورودی مسجد بلال، عکسهای نیما رجبپور و معصومه عظیمی، یادآور مظلومیت و ایستادگی رسانه ملی در برابر تجاوز، به چشم میخورد. در میان جمعیت، خانواده نیما رجبپور؛ دخترش، مادرش و همسرش، با بغضی که گویی هنوز تازه است، در کنار مردم و همکاران شهیدشان ایستاده بودند. این بغضها، گواه دلهای شکستهای است که هنوز فقدان عزیزانشان را باور ندارند.
همکاران شهید رجبپور نیز نتوانستند جلوی اشکهای خود را بگیرند. تصور روزهایی که او دیگر سر کار نمیآید و او را نمیبینند، برایشان غیرقابل تحمل بود. نیما رجبپور، سردبیر متعهدی که تا آخرین لحظه در ساختمان شیشهای ماند و با جراحات ناشی از اصابت ترکش، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
جامعه رسانهای مدیون تعهد، شجاعت و وفاداری رسانهایهای صدیقی همچون نیما رجبپور است. او که بسیاری او را میشناسند و شاید مردم چهرهاش را ندیده باشند، زیرا اهل دوربین و مصاحبه نبود. وگرنه در جایگاه سردبیری، هر روز میتوانست در فضای رسانه گفتوگویی کند. اما او ترجیح داد در پشت صحنه، با تعهد و پشتکار، به رسالت رسانهای خود عمل کند.
نیما رجبپور را هیچکس و هیچوقت فراموش نمیکند. همانطور که محمد مخبر، دستیار و مشاور رهبر انقلاب، در گفتوگویی با خبرنگار تسنیم گفت: این خانوادهها بدانند که ما چقدر به آنها افتخار میکنیم و حسرت و غبطه میخوریم به درجه و مدال شهادت که بر گردن آنهاست.
او همچنین به آن لحظهای اشاره کرد که خبر اصابت موشک به ساختمان شیشهای صداوسیما به گوشش رسید و چه خبر تلخی بود. اما وقتی سحر امامی، گوینده خبر، با صدای رسا جلوی دوربینها، شجاعت یک زن ایرانی را به نمایش درآورد، همه این تلخیها از خاطرم رفت.
سعید حدادیان، مداح اهل بیت، نیز پیش از ورود به مراسم در گفتوگویی با خبرنگار تسنیم از تلاشهای صداوسیما در این جنگ 12 روزه تقدیر کرد و تأکید کرد که علیرغم همه عوامفریبیها و جنگ روایتهایی که دشمن به پا کرده، پیروز اصلی این میدان، حتماً ایران بوده است. و اینجا جا دارد یاد و خاطره شهدای این 12 روز جنگ تحمیلی را گرامی بداریم، خصوصاً دو شهید رسانه ملی.
همکاران نیما رجبپور از اهالی شبکه خبر نیز به این نکته بسنده کردند که نیما رجبپور مصداق بارز آن نکتهای بود که حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد: «شهید کسی است که در دوران زندگیاش، شهادتگونه زیست کرده باشد.»
در این مراسم، علاوه بر خانوادهها و نزدیکان شهدای صداوسیما، پیمان جبلی (رئیس سازمان صداوسیما)، محمد مخبر (مشاور مقام معظم رهبری)، محسن برمهانی (معاون سیما)، علی بخشیزاده (معاون صدا)، حسن عابدینی (معاون سیاسی صداوسیما)، حسن گروسی (معاون حقوقی و امور مجلس سازمان صداوسیما)، سلیم غفوری (قائم مقام معاون سیما)، مجید زینالعابدین، وحید جلیلی، حامد شاکرینژاد، احمد نوروزی، علیرضا غزوه نیز حضور داشتند.
فرزندان شهید نیما رجبپور و شهید معصومه عظیمی نیز در این مراسم حضور داشتند و با جملاتی درباره این شهدا یاد و خاطرشان را گرامی داشتند.
در پایان مراسم، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، با اشاره به نقش مهم رسانه ملی در روشنگری و مقابله با توطئههای دشمنان، تأکید کرد که راه شهدای رسانه ملی، با قدرت و صلابت ادامه خواهد یافت.
شایان ذکر است که در حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای صداوسیما، 11 موشک اصابت کرد که منجر به شهادت 3 تن و مجروح شدن برخی از کارمندان صداوسیما شد. از میان این شهدا، یک نفر رانندهای بود که یکی از نمایندگان مجلس را به عنوان مهمان به سازمان آورده بود.
تصاویر این مراسم را در ادامه ببینید:
انتهای پیام/