نقش مردم و آموزش در همبستگی اجتماعی و دفاع ملی

اقتصاد ایران: دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت نقش مردم در همبستگی اجتماعی و دفاع ملی گفت: ضروری است متغیرهای مؤثر بر رفتار اجتماعی مردم در شرایط بحرانی را شناسایی و آن را تقویت کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، نشستی با محوریت تاب‌آوری اجتماعی و عنوان همبستگی اجتماعی _ دفاع ملی، با حضور علی ربیعی، مشاور و دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، برگزار شد. این جلسه با هدف تحلیل تجربه‌های اجتماعی و بررسی راهبردهای افزایش تاب‌آوری جامعه در دوران بحران شکل گرفت.

ربیعی در این نشست با تأکید بر اهمیت تحلیل‌گری اجتماعی در دوران بحران گفت: جامعه در شرایط بحران و پس از آن، نیازمند شنیدن و تحلیل است. در صورت وقوع مجدد بحران، ضروری است جامعه بتواند با تکیه بر فهم و ادراک مشترک از مسائل، به دفاع آگاهانه از میهن بایستد. برگزاری این‌گونه نشست‌ها نیز در همین راستا صورت می‌گیرد. باید این گفتگوها در قالب جزوات آموزشی و درس‌هایی برای آینده مستندسازی و منتشر شوند.

ربیعی همچنین گفت: ضروری است متغیرهای مؤثر بر رفتار اجتماعی مردم در شرایط بحرانی را شناسایی کنیم و بدانیم در آینده چه نقش و جایگاهی می‌توانند در تداوم حضور و مشارکت اجتماعی ایفا کنند. در مسیر تاب‌آور ساختن جامعه، لازم است سیاست‌هایی متناسب با بافت اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور طراحی و اجرا شود.

وی با اشاره به تجارب جهانی ادامه داد: کشورهایی نظیر ژاپن، هلند، کره جنوبی یا حتی ایالات متحده آمریکا پس از جنگ ویتنام، با اتخاذ سیاست‌های اجتماعی اقتصادی جدید توانستند خود را بازسازی کرده و وارد مرحله‌ای تازه از توسعه شوند. امیدوارم ما نیز بتوانیم نظام‌های مؤثری برای تقویت تاب‌آوری اجتماعی کشور طراحی کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ