ملایر قطب صنایعدستی همدان با اشتغال ۱۲ هزار نفر است
اقتصاد ایران: همدان- مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان گفت: شهرستان ملایر با اشتغال بیش از ۱۲ هزار نفر مهمترین قطب صنایعدستی استان به شمار میرود.
به گزارش خبرنگار مهر، محسن معصوم علیزاده صبح شنبه در نشست با فرماندار ویژه ملایر اظهار کرد: شهرستان ملایر بزرگترین و مهمترین قطب صنایعدستی استان همدان است و بیش از ۱۲ هزار نفر در این حوزه مشغول به کارند. این ظرفیت منحصر به فرد علاوه بر خلق فرصتهای شغلی، سهم مهمی در افزایش سرانه اقتصادی و هویتبخشی فرهنگی دارد.
وی با اشاره به اهمیت تداوم حمایتها، افزود: برای توسعه صنایعدستی، لازم است توجه ویژهای به تقویت زیرساختها، تأمین تجهیزات مورد نیاز و برنامهریزی مؤثر جهت برگزاری جشنوارههای فروش و نمایشگاههای تخصصی داشته باشیم.
مدیرکل میراثفرهنگی استان همدان خاطرنشان کرد: همچنین لازم است روند صدور مجوزها، حمایتهای مالی و کارگاههای توانمندسازی هنرمندان بیش از پیش تسهیل شود.
وی با تأکید بر نقش بخش خصوصی و جامعه محلی در احیای بافت تاریخی شهر ملایر تصریح کرد: با نگاهی سیساله و بهرهگیری از همافزایی دولت، مردم و سرمایهگذاران، امکان احیای هویت اصیل بافت تاریخی شهر میسر است. این موضوع نیازمند برنامهریزی مستمر و مشارکت فعال همه دستگاهها است تا بتوان فضای زیست شهری را با حفظ ارزشهای گذشته به آیندگان منتقل کرد.
حمایت همهجانبه فرمانداری ملایر از توسعه گردشگری و صنایعدستی
فرماندار ملایر نیز در این جلسه با بیان اینکه اعتلای میراثفرهنگی، عزت و هویت منطقه را تقویت میکند، بیان کرد: میراثفرهنگی نهتنها به لحاظ اقتصادی بلکه از منظر فرهنگی، رکن اساسی هویت و افتخار این شهرستان محسوب میشود. مجموعه شهرستان ملایر آماده است تا در راستای تأمین اعتبار، رفع موانع، بهویژه کمبود نیروی انسانی و توسعه گردشگری همکاری و حمایت کامل داشته باشد.
سیدرسول حسینی با اشاره به لزوم معرفی گستردهتر ظرفیتهای گردشگری شهر ادامه داد: پیشنهاد میکنم همایشی علمی با محوریت گردشگری ملایر برگزار شود تا با تکیه بر آرا کارشناسان، قابلیتهای این منطقه به نحو شایستهتری در سطح ملی معرفی شود. حضور وزیر میراثفرهنگی در شهرستان، میتواند نقش تعیینکنندهای در تسریع روند جذب اعتبارات و تصمیمگیریهای کلان داشته باشد.
در جریان این دیدار، گزارشی از روند برگزاری کمیتههای تخصصی مرتبط با طرح جامع و بافت تاریخی شهر ارائه شد و ضمن تقدیر از نقش شهرداری ملایر در پیشبرد پروژههای گردشگری، خواستار تعامل بیشتر نهادها برای ارتقای جایگاه ملایر در حوزه صنایعدستی و گردشگری شدند.