چین تعرفه‌های آمریکا علیه برزیل را به شدت محکوم کرد

اقتصاد ایران: دولت چین روز جمعه تعرفهٔ ۵۰ درصدی جدید آمریکا علیه کالاهای وارداتی از برزیل را که قرار است از اول اوت اجرایی شود، به‌شدت محکوم کرد و خواستار پرهیز از دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر شد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی، دولت چین روز جمعه تعرفهٔ 50 درصدی جدید آمریکا علیه کالاهای وارداتی از برزیل را که قرار است از اول اوت اجرایی شود، به‌شدت محکوم کرد و خواستار پرهیز از دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر شد.

مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجهٔ چین، در یک نشست خبری در پکن گفت: برابری حاکمیتی و عدم مداخله در امور داخلی سایر کشورها از اصول مهم منشور سازمان ملل و از هنجارهای اساسی روابط بین‌الملل هستند.

وی افزود: تعرفه‌ها نباید به‌عنوان ابزاری برای اجبار، زورگویی یا مداخله در امور داخلی دیگر کشورها مورد استفاده قرار گیرند.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه تعرفه‌ای 50 درصدی برای تمام کالاهای وارداتی از برزیل اعلام کرد.

وی دلیل این اقدام را نحوهٔ برخورد دولت برزیل با ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور پیشین این کشور، و سانسور ادعایی علیه پلتفرم‌های آمریکایی عنوان کرد.

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور فعلی برزیل، نیز همان روز از این تعرفه‌ها انتقاد کرد و گفت: برزیل کشوری دارای حاکمیت با نهادهای مستقل است و هیچ‌گونه قیمومت یا مداخله‌ای را نمی‌پذیرد.

بر اساس این گزارش، در صورت اعمال تعرفه 50 درصدی، برزیل با بالاترین نرخ تعرفه واردات آمریکا در سطح جهان مواجه خواهد شد.

صادرات برزیل به آمریکا از زمان اعلام تعرفه‌های جهانی «متقابل» در ماه آوریل، مشمول تعرفه‌ای حداقل 10 درصدی بوده است. این نرخ پایه‌ای است که ترامپ طی دوره 90 روزه مذاکرات، برای بیشتر کالاها از بیشتر کشورها اعمال کرده و حالا این مهلت تا اول اوت تمدید شده است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ