شجاعت بی‌بدیل شبکه بانکی برای خدمت‌رسانی به مردم در جنگ ۱۲ روزه

اقتصاد ایران: عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با اشاره به شجاعت بی‌بدیل شبکه بانکی برای خدمت‌رسانی به مردم در جنگ ۱۲ روزه گفت: مردم هم در جریان این جنگ به هیچ عنوان تحت تاثیر فضاسازی‌ها و جوسازی‌های روانی اخلالگران بازار ارز قرار نگرفتند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجتبی یوسفی؛ عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از موارد مهمی که در جنگ 12 روزه شاهد آن بودیم مدیریت خوب بانک مرکزی بود که هم در تامین ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی و هم در مدیریت بازار نمود داشت.

وی افزود: مردم در این ایام با پرهیز از هرگونه رفتار احساسی و شتاب‌زده بلوغ سیاسی و اجتماعی و هوشمندی خود را به نمایش گذاشتند.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: مردم به هیچ عنوان تحت تاثیر فضاسازی‌ها و جوسازی‌های روانی اخلالگران بازار ارز برای افزایش قیمت دلار و دیگر ارزهای خارجی قرار نگرفتند و با وجود جوسازی‌های زیاد برای افزایش قیمت هیچ تقاضایی از سوی مردم برای خرید و نگهداری ارز در این ایام مشاهده نشد.

یوسفی تصریح کرد: در بحث کالاهای اساسی هم مردم رفتاری هوشمندانه از خود نشان دادند و با پرهیز از هرگونه رفتار شتابزده برای خرید و ذخیره سازی کالاهای اساسی به حفظ آرامش بازار کمک کردند.

وی افزود: موضوع مهم دیگر، شجاعت و مجاهدت بی‌بدیل شبکه بانکی و مدیریت خوب بانک مرکزی در خدمت رسانی به مردم و مدیریت ارزی در دوران جنگ 12 روزه بود که مانع از نوسانات شدید قیمتی در بازار و خلل گسترده و پایدار در نظام بانکی شد. 

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: بانک مرکزی مدبرانه و با برنامه، با تخصیص یک میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تامین به موقع کالاهای اساسی باعث حفظ و تداوم آرامش در بازار شد و از سوی دیگر با مدیریت هوشمندانه خود بر بازار ارز اجازه نداد تا قیمت‌ها دچار تلاطم شدید شود.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ