۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال جاری در کشور به بهرهبرداری میرسد
اقتصاد ایران: اراک_نماینده معین وزارت آموزش و پرورش گفت: تا پایان سال جاری، ساخت و بهره برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس در قالب نهضت عدالت آموزشی به پایان می رسد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عامریان ظهر چهارشنبه در نشست توجیهی طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پروژههای ساخت و تجهیز فضای آموزشی کشور که با محوریت نهضت توسعه عدالت در آموزش و پرورش پیگیری میشود، اکنون در بیش از ۹۰ منطقه آموزشی فعال است و مردم در قالب بیش از ۷ هزار گروه مردمی نقش مؤثر در تسریع این روند ایفا میکنند.
وی با اشاره به مشارکت اقشار مختلف مردم در این طرح ملی افزود: مردم در همه سطوح، چه از نظر مالی و چه از نظر نیروی انسانی، پای کار آمدهاند و همگی در پیشبرد این نهضت نقش داشتهاند.
نماینده معین وزارت آموزش و پرورش در نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی با اشاره به گستردگی اقدامات عمرانی در سطح کشور گفت: تا پایان سال جاری، ساخت و بهره برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس در قالب نهضت عدالت آموزشی به پایان خواهد رسید.
تجهیز کلاسهای درس به رایانه و دیتا پروژکتور در قالب 《طرح سراج》
عامریان تصریح کرد: همزمان با ساخت فضا، فرآیند تجهیز و هوشمندسازی کلاسها نیز آغاز شده است و طرح «سراج» در همین راستا، با هدف تجهیز کلاسها به فناوریهای آموزشی نظیر رایانه، دیتا پروژکتور و امکانات هوشمند، به کمک مردم و خیرین در حال اجراست.
نماینده معین وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در حوزه تعمیر و بازسازی نیز برنامهریزی برای نوسازی ۱۱۰ هزار کلاس درس در مناطق محروم انجام شده و این هدف نیز تا پایان سال جاری محقق میشود.
وی گفت: شناسایی مدارس نیازمند تعمیر از دیماه آغاز و با استفاده از ظرفیتهای استانی، منابع نوسازی مدارس، و گروههای جهادی بسیج، فرآیند تعمیرات با سرعت در حال پیشرفت است.
تشکیل ۷ هزار تیم محلی نظارتی در سراسر کشور
معین قطب ۳ کشور در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و تجهیزات تصریح کرد: یکی از ویژگیهای ممتاز طرح سراج، شکلگیری بزرگترین شبکه نظارت عمرانی دولت در کشور است که بر پایه مشارکت مردمی و نظارت مستقیم رئیسجمهور، وزیر آموزش و پرورش و دفتر ریاستجمهوری شکل گرفته است.
عامریان افزود: بیش از ۷ هزار پروژه فعال در کشور توسط تیمهای مردمی رصد میشود و این گزارشها بهطور مستقیم در اختیار بالاترین سطوح مدیریتی کشور قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: شخص رئیسجمهور در جریان جزئیترین فرآیندهای این طرح قرار دارد و نظارت شبانه او بر گزارشهای مردمی پروژهها نشان از اهمیت موضوع دارد.
وی گفت: این سطح از همراهی، بیسابقه است و بیشک یکی از دلایل موفقیت شتابدار نهضت عدالت آموزشی در سراسر کشور به شمار میآید.
نماینده معین وزارت آموزش و پرورش با اشاره به قطب ۳ کشور در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و تجهیزات تصریح کرد: گرچه هنوز برآورد نهایی از مجموع هزینهها و مشارکتها ممکن نیست، اما آنچه مسلم است اینکه مردم در این نهضت، تمامقد و با همه توان خود حاضر شدهاند.