استان کرمان در سرانه فضای آموزشی دچار عقب ماندگی است

اقتصاد ایران: کرمان- دادستان کرمان گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور در حالی ۵.۶ درصد است که این رقم در استان کرمان تنها ۴.۶ درصد بوده و نشان‌دهنده عقب‌ماندگی قابل توجه در این بخش است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی بخشی، در دیدار با مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به سرانه فضای آموزشی این استان گفت: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۶ درصد است، اما این رقم در استان کرمان تنها ۴.۶ درصد است که نشان‌دهنده عقب‌ماندگی قابل توجه در این بخش است.

وی افزود: همچنین بیش از ۴۹۰ کلاس درس در استان با تراکم بالای ۳۵ نفر فعالیت می‌کنند که این امر باعث اختلال در فرایند یادگیری دانش‌آموزان شده و کیفیت آموزش را به شدت کاهش می‌دهد.

دادستان کرمان به ضرورت توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان نیز اشاره و تصریح کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه، میانگین توسعه آموزش فنی و حرفه‌ای در کشور ۵۷ درصد است، در حالی که این رقم در استان کرمان ۴۶ درصد است که بیانگر ضعف قابل توجه در این حوزه است.

وی افزود: باید از ظرفیت درون استان و شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی استان جهت رفع این عقب ماندگی استفاده نمود.

دادستان کرمان همچنین با تأکید بر نقش آموزش در کاهش آسیب‌های اجتماعی، عنوان کرد: ۶۷ درصد زندانیان استان زیر دیپلم هستند که این آمار نشان می‌دهد اگر آموزش افراد در استان جدی گرفته شود و برنامه‌های آموزش و پرورش هدفمندتر اجرا شود، می‌توان از میزان بزهکاری و آسیب‌های اجتماعی به نحو چشمگیری کاست.

وی ضمن تأکید بر ضرورت اجرای طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) اظهار داشت: لازم است تمامی مدارس استان کرمان در این طرح مشارکت فعال داشته باشند و همچنین تمام دستگاه‌های اجرایی و نظارتی مرتبط در این زمینه نقش‌آفرینی کنند تا بتوان فرایند آموزش را بهبود بخشید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ