حفاظت اضطراری خانه موزه و کتابخانه آیت الله طالقانی

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از برگزاری جلسات راهبردی مرمت و بازسازی و همچنین عملیات بازپیرایی نمای ساختمان و حفاظت اضطراری خانه موزه و کتابخانه آیت الله طالقانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد ناظم رضوی با اشاره به ثبت خانه آیت‌الله طالقانی در فهرست آثار ملی ایران، این خانه را بنایی شاخص و ارزشمند از منظر معماری و به‌ویژه از نظر جایگاه فرهنگی و مذهبی شخصیت آیت‌الله طالقانی دانست.

وی افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد با حضور معاون اداره‌کل میراث فرهنگی استان تهران و انجام هماهنگی‌های لازم، جلسات راهبردی دیگری با مشارکت صاحب‌نظران حوزه میراث، شرکت مشاور و مدیران شرکت توسعه برگزار شد. این جلسات با هدف بررسی و نقد ایده‌ها و طرح‌های اولیه مرمت و باززنده‌سازی بنا انجام گرفت.

رضوی ادامه داد: همزمان با این جلسات، اقدامات مقدماتی و فوری در زمینه حفاظت اضطراری از بنا صورت گرفته است؛ از جمله مرمت بخش‌هایی از طاق‌ها، جداره‌ها و راه‌پله‌های دسترسی. همچنین پنجره‌های آسیب‌دیده جمع‌آوری و برای مرمت ارسال شده و الحاقات نمای خانه حذف شده و نمای آجری بنا شست‌وشو شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در ادامه خاطرنشان کرد: در استان تهران حدود ۹۰۰ اثر تاریخی به ثبت رسیده که از این میان ۳۳ اثر متعلق به شخصیت‌های فرهنگی، مذهبی و علمی کشور هستند. از جمله می‌توان به خانه‌های شهید مطهری، شهید چمران، مهدی اخوان ثالث و سیمین و جلال اشاره کرد که در سال‌های گذشته توسط این شرکت مرمت و احیا شده و هم‌اکنون مورد بازدید علاقه‌مندان قرار دارند.

وی تأکید کرد: خانه آیت‌الله طالقانی از نظر ویژگی‌های معماری و شخصیت‌محور بودن و همچنین در بستر وقایع تاریخ معاصر و نقش آیت‌الله طالقانی به عنوان یکی از پیشگامان انقلاب اسلامی، بنایی ارزشمند و با اهمیت تلقی می‌شود. از این‌رو، مجموعه اقدامات مرمت و باززنده‌سازی آن با هدف ارتقای کیفی و حفظ اصالت و یکپارچگی بنا در دستور کار قرار گرفته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ