انتشار لیست محرمانه درخواست‌های تسلیحاتی اوکراین از آلمان

اقتصاد ایران: در بحبوجه تقویت حملات روسیه به اوکراین، کی‌یف فهرستی محرمانه از سیستم‌های تسلیحاتی خاص و مورد نیاز خود را به دولت آلمان ارائه کرده است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه بیلد، اوکراین مرتبا از آلمان درخواست کمک های تسلیحاتی گسترده داشته است. الا یک فهرست محرمانه نشان می‌دهد که اوکراین اکنون از فریدریش مرتس، صدر اعظم آلمان درخواست کدام سامانه‌ها را دارد.

به گزارش نشریه بیلد، در بحبوحه حملات مداوم روسیه به اوکراین، کی یف فهرستی محرمانه از سیستم‌های تسلیحاتی خاص را به دولت آلمان ارائه کرده است. این فهرست، نشان دهنده حمایتی است که کی‌یف در حال حاضر از صدر اعظم آلمان و دولتش انتظار دارد و شامل تجهیزات نظامی به ارزش میلیاردها دلار است.

فهرست ارائه شده به نشریه بیلد به سه دسته تقسیم می‌شود: پدافند هوایی، خودروهای حفاظت‌شده و جنگ الکترونیک.

در این فهرست سیستم دفاع هوایی Iris-T به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است. کی یف از برلین درخواست چهار واحد شلیک جدید و همچنین 2000 موشک هدایت‌شونده (1500 موشک برای سیستم IRIS-T SLM میان‌برد، 500 موشک برای سیستم IRIS-T SLS کوتاه‌برد) و 200 هزار گلوله مهمات 40 میلی‌متری علیه پهپادها را دارد.

در حوزه خودروهای زرهی هم فهرست اوکراین شامل 1000 خودروی مین‌یاب، 200 خودروی زنجیردار، 30 خودروی زرهی مین‌یاب و تا 30 خودروی مهندسی زرهی WiSENT است. علاوه بر این اوکراین اعلام کرده که به 200 خودروی همه‌کاره برای نیروهای ویژه نیاز دارد.

کی یف همچنین برای دفاع در برابر پهپادها و فناوری‌های شناسایی روسیه، به 1000 دستگاه مختل‌کننده GPS و 200 رادار زمینی سیار برای شناسایی هدف نیاز دارد.

اینکه دولت آلمان چگونه به این فهرست واکنش نشان خواهد داد، مشخص نیست.

به گزارش نشریه بیلد، وزارت دفاع آلمان با استناد به سیاست جدید پنهان‌کاری در دولت مرتس - که رسماً به معنای بی‌اطلاع نگه داشتن پوتین قلمداد می شود - از ارائه هرگونه اطلاعاتی در این باره خودداری می‌کند. کی یف نیز به احترام مهمترین حامی خود یعنی آلمان از اظهار نظر علنی در مورد درخواست‌های تسلیحاتی خودداری می‌کند.

اگرچه بودجه اوکراین در سال 2025 به 8.3 میلیارد یورو افزایش یافت، اما هنوز مشخص نیست که آیا و تا چه حد این فهرست آرزوها محقق خواهد شد.

این درخواست‌های کی‌یف در زمانی مطرح می‌شود که مشکلات نظامی آن رو به افزایش است. مسکو فشار خود را در چندین خط مقدم افزایش می‌دهد. ارتش اوکراین از کمبود شدید منابع، به ویژه در پدافند هوایی و مهمات، رنج می‌برد.

در عین حال، حمایت بین‌المللی از اوکراین نیز رو به کاهش است. اوایل این هفته، ایالات متحده آمریکا تأیید کرد که تحویل برخی سلاح‌ها به اوکراین فعلاً متوقف شده است.

در این میان یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین، به شورای اروپا از حمایت کامل آلمان در مبارزه برای دموکراسی و عدالت بخصوص در جنگ اوکراین اطمینان داده است.

این مقام آلمانی در کنفرانسی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد عضویت آلمان در شورای اروپا گفت: سنگ بنای حاکمیت قانون این است که نقض جدی هنجارهای شناخته شده نمی‌تواند بدون عواقب باقی بماند. متجاوزان باید آگاه شوند که باید هزینه خسارات ناشی از اقدامات غیرقانونی خود را بپردازند.

شورای اروپا، مستقر در استراسبورگ فرانسه، مستقل از اتحادیه اروپا است و از دموکراسی، حاکمیت قانون و حقوق بشر حمایت می‌کند. اوکراین هم عضو این شورا است.

روسیه در مارس 2022 از این نهاد اخراج شد. وادفول اخراج روسیه از این شورا را منطقی خواند، زیرا به زعم وی مسکو اصول اساسی آزادی دموکراتیک را به طور جدی نقض کرده است. وی مدعی شد: این اصول اساسی امروز بیش از هر زمان دیگری مورد حمله قرار گرفته‌اند. به همین دلیل است که ما باید از آنها دفاع کنیم.

وادفول وعده داد که آلمان تضمین می کند که مسئولان جنایت تجاوز علیه اوکراین حسابرسی خواهند شد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ