رویه کولبری به یک حفره امنیتی برای کشور تبدیل شده است

اقتصاد ایران: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عدم نظارت بر رویه کولبری و ته لنجی، گفت: در حال حاضر این موضوع به یک حفره امنیتی برای کشور تبدیل شده است.

- اخبار اقتصادی -

کامران غضنفری عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پیرامون چالش‌های امنیتی کولبری و ته لنجی اظهار کرد: متأسفانه پدیده‌ای که این روزها تحت عنوان کولبری و ته‌لنجی از آن یاد می‌شود، به یک رویه غلط و نگران‌کننده تبدیل شده است. این مسئله فراتر از یک معضل معیشتی، حالا به موضوعی امنیتی بدل شده است. در این روش، افراد بدون هیچ‌گونه نظارت یا بررسی رسمی، هر کالایی را از کشور همسایه وارد می‌کنند.

 این عضو کمیسیون امور داخلی کشور افزود: در برخی موارد، در میان این محموله‌ها، اقلامی فراتر از کالاهای مصرفی دیده شده است؛ به عنوان مثال، به جای یخچال یا لوازم خانگی، اسلحه، مهمات و قطعات حساس وارد شده‌اند. این مسئله آشکارا با امنیت ملی کشور در تضاد است.

وی تصریح کرد: در هیچ کشوری چنین رویه‌ای وجود ندارد. هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد که گروهی بدون نظارت امنیتی، بهداشتی، گمرکی یا مالیاتی، هر کالایی را از مرز عبور دهند. ورود و خروج کالا باید تحت ضوابط مشخص و نظارت کامل انجام شود.

غضنفری تاکید کرد: طبق برخی گزارش‌ها، ورود تجهیزات نظامی، از جمله پرنده‌ها و قطعات پهپادها نیز از همین مسیرها صورت گرفته است. این یعنی موضوع از حالت قاچاق ساده خارج شده و به یک تهدید جدی امنیتی تبدیل شده است.

این عضو کمیسیون امور داخلی کشور در پایان گفت: این روند باید ساماندهی شود؛ در این کیان یا به طور کلی متوقف گردد یا ضوابط و سازوکارهایی شفاف و دقیق برای آن تعریف شود. در غیر این صورت، این پدیده نه‌تنها به اقتصاد ضربه می‌زند، بلکه تبدیل به حفره‌ای امنیتی برای کشور می‌شود.

پایان پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ