مکتب عاشورا سبک زندگی مردم ایران است

اقتصاد ایران: کرج - مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری البرز گفت: فرهنگ و مکتب عاشورایی یکی از مؤلفه‌های اصلی هویت فرهنگی و مذهبی مردم ایران است که سبک زندگی ما بر اساس آن شکل گرفته است.

محمد جواد کاظمینی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فرهنگ و سبک زندگی عاشورایی یکی از مؤلفه‌های اصلی هویت فرهنگی و مذهبی مردم ایران است که ریشه‌ای عمیق در تاریخ، باورها و ارزش‌های دینی ایرانیان دارد که نه‌تنها یک رویداد تاریخی، بلکه یک الگوی معنوی، اخلاقی و اجتماعی برای زندگی ایرانیان به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: امام حسین (ع) با شعار (هیهات منا الذله) هرگز زیر بار ذلت نمی‌رویم، پیامی جاودانه به بشریت داد که در فرهنگ ایرانی به‌عنوان یک اصل اخلاقی و معنوی نهادینه شده است.

کاظمینی تصریح کرد: فرهنگ عاشورایی بر ارزش‌هایی مانند ایثار، شجاعت، عدالت‌خواهی، و حمایت از مظلوم و زیر بار زور نرفتن تأکید دارد و همین فرهنگ عاشورایی باعث شد در حوادث اخیر حس هویت جمعی ایرانیان تقویت شود.

وی ادامه داد: سبک زندگی عاشورایی ایرانیان را به استقامت در برابر سختی‌ها و حفظ عزت‌نفس تشویق می‌کند. این نگاه در تاریخ معاصر ایران، به‌ویژه در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به‌وضوح دیده می‌شود، جایی که مردم با الهام از قیام کربلا، در برابر چالش‌ها مقاومت کردند.

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری البرز گفت: فرهنگ و سبک زندگی عاشورایی، به‌عنوان یکی از ارکان اصلی هویت ایرانی، بیش از یک آئین مذهبی است؛ این فرهنگ، راهنمایی برای زندگی اخلاقی، معنوی و اجتماعی است که نسل به نسل منتقل شده و این فرهنگ عاشورایی است که می‌تواند ما را از تمام بحران‌ها عبور دهد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ