۱۰ توصیه بهداشتی برای تهیه و توزیع نذری در محرم
اقتصاد ایران: توجه به برخی نکات بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذری سلامتی عزاداران حسینی را تضمین میکند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی، سنت ارزشمند نذر و اطعام در میان مردم جایگاه ویژهای دارد و بسیاری از هموطنان به طبخ و توزیع نذورات در هیئات مذهبی و منازل میپردازند.
توجه به برخی نکات بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذری میتواند ضامن سلامت عزاداران باشد که این نکات در ادامه آمده است:
1. پخت و پز غذا را در محیطی کاملا تمیز و بهداشتی انجام دهید. رعایت بهداشت توسط دستاندرکاران تهیه غذا شامل شستوشوی دستها، استفاده از ماسک، دستکش و کلاه یکبارمصرف ضروری است.
2. مواد اولیه موردنیاز برای تهیه نذری را از فروشگاهها و اماکن معتبر و بهداشتی خریداری کنید، همچنین از گوشتهایی که در کشتارگاههای معتبر توزیع شده و مورد تایید سازمان دامپزشکی است، استفاده کنید.
3. غذاهای خام و پخته را در کنار هم در یخچال یا سردخانه قرار ندهید.
4. بیش از یکبار از روغن سرخ کردنی استفاده نکنید.
5. سبزیجات را به صورت کاملا بهداشتی شستوشو دهید.
6. غذاها را در ظروف دربسته توزیع کنید.
7. از سرو چای داخل لیوانهای پلاستیکی یکبار مصرف خودداری کنید و از لیوان کاغذی استفاده کنید.
8. از نمکهای بسته بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در تهیه و پخت غذا و برنج استفاده کنید.
9. غذاهای آماده توزیع را بیش از دو ساعت قبل از مصرف، بیرون نگهداری نکنید؛ بعضاً هیئتها و نذر دهندهها غذا را چند ساعت قبل از مصرف عزاداران بسته بندی میکنند که این کار باعث به خطر افتادن سلامت عزاداران میشود.
10. از آب آشامیدنی سالم و یخهای بهداشتی برای توزیع نوشیدنیها و شربت استفاده کنید.
انتهای پیام/