ذکر خدا و تلاوت قرآن از نشانههای دستیابی به محبت الهی است
اقتصاد ایران: دیواندره- امام جمعه دیواندره گفت: ذکر خدا، تلاوت قرآن کریم و عمل صالح از نشانههای دستیابی به محبت الهی محسوب میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا جلال مرادی در خطبههای این هفته مسجد جامع دیواندره در جمع نمازگزاران این شهر از تلاشها و خدمات اداره اطلاعات، سپاه و نیروی انتظامی که در شرایط جنگ دوازده روزه در کنار مردم، غمخوار و خدمتگزار آنها بودند، تشکر و قدردانی کرد.
خطیب جمعه دیواندره در ادامه، به جایگاه والای امام حسین (ع) نزد اهل سنت اشاره کرد و گفت: اهل سنت برای امام حسین (ع) جایگاه ویژهای قائل هستند و فضائل بسیاری برای ایشان ذکر کردهاند.
وی امام حسین را نواده پیامبر اسلام، از اهل بیت و از جمله کسانی عنوان کرد که پیامبر درباره ایشان فرموده است: حسین منی و أنا من حسین» (حسین از من است و من از حسینم).
ماموستا مرادی سپس خطبه خود را به موضوع محبت الهی اختصاص داد و اظهار داشت: از دیدگاه اسلام، محبت الهی جایگاه ویژهای دارد و به عنوان یکی از مهمترین ارکان ایمان و عمل صالح تلقی میشود و این محبت نه تنها یک احساس قلبی است، بلکه به عمل و اطاعت از دستورات الهی نیز منجر میشود.
وی افزود: خداوند مؤمن صالح را دوست میدارد و محبتش را در مردم قرار میدهد اما خداوند از انسان کافر، منافق و یا کسی که گناهان بسیار میکند، متنفر است و نفرت او را در دل مردم هم قرار میدهد.
امام جمعه دیواندره به نشانههای دستیابی به محبت الهی پرداخت و بیان کرد: برای دستیابی به محبت و خشنودی خداوند، بنده باید قلب خود را با ذکر و شکر، تلاوت قرآن، عبادت نیکو و عمل صالح زنده گرداند، چرا که ایمان با این اعمال آبیاری و تقویت میشود.
وی در ادامه به برخی از نشانههای وجود محبت بنده نزد خدا اشاره کرد و گفت: توبه سریع از گناهان، ظهور آثار تقوا در رفتار و توکل بر خدا و نیکوکاری از نشانههای وجود محبت خدا در بندگان است.
ماموستا مرادی همچنین در تعریف محسن گفت: محسن کسی است که در رابطه با پروردگارش (در نیت، اطاعت و پایبندی به سنت) نیکوکارانه رفتار کند و با بندگان خدا نیز چنین باشد؛ یعنی برای مخلوقات خدا نیکی و خیرخواهی کند، در سختیهای زندگی مددکارشان باشد، اگر توانایی مالی داشت صدقه دهد، و اگر دارای نفوذ و تأثیر بود نیازهایشان را برطرف سازد.
وی اضافه کرد: فرد مؤمن باید از آزار رساندن به دیگران و سخن زشت به آنان خودداری کند، عیب آنان را بپوشاند و اخبار نادرست و منفی را میانشان شایعه نکند.