آلمان برای اوکراین سامانه پدافند «پاتریوت» می‌خرد

اقتصاد ایران: دولت آلمان با اشاره به تصمیم آمریکا برای توقف ارسال برخی کمک‌های نظامی خاص به اوکراین، از برگزاری مذاکرات فشرده با هدف خرید سامانه‌های پدافند پاتریوت برای کی‌یف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پس از تصمیم آمریکا مبنی بر تعلیق ارسال برخی تسلیحات و مهمات خاص به اوکراین، دولت آلمان قصد دارد تا با برگزاری مذاکرات فشرده، چندین سامانه پدافند پاتریوت برای کی‌یف خریداری کند.

سخنگوی دولت آلمان گفت که راه‌های مختلفی برای پر کردن خلا این پاتریوت‌ها وجود دارد که یکی از گزینه‌های در حال بررسی، خرید این سامانه در آمریکا و انتقال آن به اوکراین است.

وی افزود: می‌توانم تایید کنم که مذاکرات فشرده در رابطه با این موضوع، در حال انجام است.

به گفته یکی از سخنگویان وزارت دفاع آلمان، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع این کشور در ماه جاری برای مذاکرات با آمریکا راهی واشنگتن خواهد شد. به گفته وی، سامانه پاتریوت نیز در دستور کار این سفر قرار دارد.

اوکراین با هشدار درباره تصمیم واشنگتن که ۳۰ سامانه پدافند هوایی پاتریوت کی‌یف را تخت‌الشعاع قرار خواهد داد، اعلام کرد که این تصمیم توانایی کی‌یف برای دفاع برابر حملات هوایی شدید و پیشروی روسیه در میدان نبرد را تضعیف خواهد کرد.

تصمیم پنتاگون به نگرانی های آمریکا درباره تحلیل رفتن زرادخانه تسلیحاتی واشنگتن ارتباط داده شده است. به دنبال ایجاد ابهامات گسترده در تداوم حمایت آمریکا از اوکراین تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ، آلمان که بزرگ‌ترین حامی اوکراین در اروپا محسوب می‌شود، به‌دنبال نقش‌آفرینی بیشتر به عنوان پیشتاز ارائه کمک نظامی به کی‌یف است.

پیستوریوس ماه گذشته با هدف تامین سامانه‌های پدافند هوایی بیشتر برای اوکراین، پیشنهادی را مطرح کرد و موفق به جمع‌آوری یک میلیارد یورو برای این منظور شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ