ضرورت تکمیل تصفیه‌خانه‌های همدان

اقتصاد ایران: همدان- نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل تصفیه‌خانه‌ها یک امر ضروری است تا مردم استان از آب سالم و باکیفیت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس صوفی پنجشنبه در جلسه‌ای ویژه با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان، ضمن بررسی چالش‌ها و موانع حوزه آب استان، بر لزوم اتخاذ رویکرد جهادی، وفاق نهادی و برنامه‌ریزی بلندمدت برای تأمین پایدار آب در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعت، تأکید کرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و دانشمندان فقید جمهوری اسلامی ایران، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، از خدمات و تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولان، کارشناسان و نیروهای فنی حوزه آب و فاضلاب استان قدردانی و اظهار کرد: در شرایط کنونی که استان همدان با محدودیت منابع آبی، تغییرات اقلیمی و رشد جمعیت روبرو است، تحقق امنیت آبی و تأمین آب باکیفیت برای شهروندان، ضرورتی انکارناپذیر و وظیفه‌ای جمعی است.

وی با اشاره به اهمیت شفافیت در اقدامات و نیز جلب مشارکت‌های مردمی، افزود: موفقیت در مدیریت آب، جز با همکاری و عزم جدی همه دستگاه‌های ذی‌ربط، برنامه‌ریزی مدبرانه و استفاده بهینه از منابع امکان‌پذیر نیست. مردم همدان شایسته دسترسی به آبی سالم و پایدار هستند و وظیفه مسئولان است تا با نگاه آینده‌محور، این حق طبیعی را تضمین کنند.

نماینده همدان و فامنین با تبیین مهم‌ترین چالش‌های آبی استان، گفت: نخستین اولویت، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه تصفیه‌خانه شیخی‌جان است تا بتوانیم آب شرب باکیفیت و استاندارد را به دست شهروندان برسانیم. در گام بعد، موضوع انتقال آب پایدار به حوزه مرکزی همدان و شتاب‌بخشی به پروژه‌های مرتبط ضروری است تا از وابستگی به منابع محدود فعلی کاسته شود.

صوفی خاطرنشان کرد: همچنین باید بخش قابل توجهی از آب‌های سطحی در مناطق دره مرادبیگ، گنج‌نامه و عباس‌آباد به نحو مطلوب جمع‌آوری و مدیریت شوند تا ضمن کاهش خطرات زیست‌محیطی، بهره‌برداری بهینه از منابع آب صورت پذیرد.

وی عنوان کرد: از سوی دیگر، روستاهای استان همچنان با مشکل کم‌آبی مواجه‌اند و باید در اولویت برنامه‌های تأمین و توزیع آب قرار گیرند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تأمین آب باید صدرنشین فهرست اولویت‌های مدیریتی استان باشد، بیان کرد: تنها با تقویت هم‌افزایی استانی و ملی، استفاده از توان کارشناسی بومی و تخصیص به‌موقع اعتبارات می‌توان تهدید بحران آب را به فرصت تبدیل ساخت.

تداوم پروژه‌های آبرسانی نیازمند حمایت و تأمین اعتبار است

در ادامه این جلسه، رضا اخلاص‌مند، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان، گزارشی مبسوط از پروژه‌ها و طرح‌های در دست اقدام این شرکت ارائه داد و گفت: علی‌رغم کمبود منابع آبی و شرایط سخت ناشی از تغییرات اقلیمی، با همت نیروهای متخصص و بهره‌گیری از برنامه‌های مصوب، گام‌های مؤثری در حوزه تأمین آب، تصفیه‌خانه‌ها، توسعه خطوط انتقال، ایجاد منابع جایگزین، مهار آب‌های سطحی و پروژه‌های آبرسانی روستایی برداشته‌ایم.

اخلاص‌مند افزود: ادامه این مسیر نیازمند حمایت همه‌جانبه نمایندگان مجلس، تأمین اعتبارات پایدار و تعامل نهادهای مسئول است تا بتوانیم وضعیت تأمین آب استان را به شکل مطلوب‌تری سامان دهیم.

در پایان نشست، ضرورت تعامل و همگرایی دستگاه‌ها، تسریع در اجرای طرح‌های آبرسانی و فرهنگ‌سازی افزایش بهره‌وری آب به عنوان مهم‌ترین محورهای گفتگو مورد تاکید حاضران قرار گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ