کمبود منابع آب شرب در اراک وارد مرحله بحران شده است

اقتصاد ایران: اراک- نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود منابع آب شرب در اراک از مرحله هشدار عبور کرده و بحرانی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان بعدازظهر چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران عامل صنعت آب و برق استان مرکزی، با اشاره به شرایط اضطراری تأمین آب شرب در شهر اراک، اظهار کرد: تداوم کشت‌های پرمصرف در اطراف اراک، مورد انتقاد است چراکه الگوی کشاورزی سنتی و بی‌توجهی به کشت‌های آب‌بر، تناقض آشکاری با ادعای مقابله با بحران آب دارد و اعتماد عمومی را خدشه‌دار می‌کند.

وی تصریح کرد: نحوه عملکرد ما در حوزه آب، باید نشانه‌ای از جدیت در مواجهه با بحران باشد در غیر این صورت، تداوم این روند می‌تواند تبعات جبران ناپذیری در پی داشته باشد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف گفت: برای نجات منابع آبی، چاره‌ای جز عبور از شیوه‌های ناکارآمد فعلی و حرکت به‌سوی کشاورزی نوین و پایدار نداریم.

وی ادامه داد: این تغییر نیازمند تصمیم‌گیری شجاعانه، حمایت از کشاورزان در مسیر تغییر و استفاده از فناوری‌های نوین در آبیاری است.

جمالیان اولویت اصلی در شرایط کنونی را تأمین پایدار آب شرب برای شهروندان دانست و افزود: مدیریت یکپارچه منابع، کاهش هدررفت در شبکه‌های توزیع و همکاری تمام دستگاه‌های مسئول، راهکارهای حیاتی برای کنترل بحران فعلی هستند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چنانچه تصمیمات بنیادی در این راستا اتخاذ نشود، فردا با بحران‌هایی روبه‌رو خواهیم بود که دامنه آن‌ها از آب شرب فراتر رفته و امنیت اجتماعی و اقتصادی استان را تحت‌تأثیر قرار خواهد داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ