درخواست طالبان از صلیب سرخ برای کمک به مهاجرین بازگشته به افغانستان

اقتصاد ایران: وزیر خارجه حکومت طالبان در دیداری با رئیس حوزه آسیا-اقیانوسیه فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ، خواستار افزایش فوری کمک‌های بشردوستانه برای مهاجرین بازگشته به افغانستان شد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «امیرخان متقی» وزیر خارجه حکومت طالبان در پی افزایش چشمگیر بازگشت مهاجرین از کشورهای همسایه افغانستان، از نهادهای بین‌المللی از جمله فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ خواست برای پاسخگویی به نیازهای فوری بازگشت‌کنندگان، همکاری و کمک خود را گسترش دهند.

براساس اطلاعیه منتشرشده از سوی وزارت خارجه حکومت طالبان، متقی در دیدار با «الکساندر متیو» رئیس حوزه آسیا-اقیانوسیه صلیب سرخ بر ضرورت تأمین سرپناه، آب آشامیدنی سالم، خدمات بهداشتی و فرصت‌های اقتصادی برای مهاجرین بازگشته تأکید کرد.

در این دیدار، متیو نیز از ادامه فعالیت صلیب سرخ در افغانستان خبر داده و گفت در حال حاضر این نهاد از بیش از 300 مرکز درمانی در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

وی همچنین اطمینان داد که فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ تلاش دارد تا کمک‌های خود را به مناطق آسیب‌پذیر گسترش دهد.

این درخواست در شرایطی مطرح می‌شود که شمار بازگشت‌کنندگان طی هفته‌های اخیر به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و زیرساخت‌های خدماتی در نقاط مرزی و شهری افغانستان با فشار شدید مواجه شده‌اند.

پیش از این نیز، سازمان‌های امدادی و نهادهای بین‌المللی بارها هشدار داده‌ بودند که کمبود منابع، زیرساخت‌های ضعیف و نبود امکانات کافی در مناطق مرزی افغانستان، شرایط بحرانی را برای بازگشت‌کنندگان ایجاد کرده است.

طالبان پیش از این نیز از سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی خواسته‌ بودند برای جلوگیری از بروز یک بحران انسانی، اقدامات فوری برای حمایت از بازگشت‌کنندگان انجام دهند.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ