عاشورا تجلی دین فطری و میثاق همیشگی امت اسلامی است
اقتصاد ایران: قم- استاد حوزه علمیه قم قیام عاشورا را حماسه جاوید را فراتر از یک رویداد تاریخی دانست و آن را تجلیگاه دین فطری و الهی معرفی کرد که امام حسین(ع) با خون پاک خود آن را احیا کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین میرزا محمدی شامگاه سه شنبه در عزاداری مسجد مقدس جمکران با بیان اینکه عاشورا یک دانشگاه زنده و همیشه جاری است، اظهار کرد: قیام امام حسین (ع) صرفاً یک رخداد تاریخی نیست بلکه تبلور کامل دین الهی و فطری است؛ همان دینی که انبیای الهی از آدم (ع) تا خاتم (ص) برای تبلیغ و استقرار آن مبعوث شدند.
وی با استناد به آیات قرآن کریم تصریح کرد: اسلام، دین فطرت پاک انسانی است و عاشورا عالیترین جلوه این فطرت الهی محسوب میشود. وقتی گفته میشود «کل یوم عاشورا»، یعنی در هر روز باید این روح و پیام عاشورایی را در زندگی خود زنده نگه داریم و همواره پاسدار دین اصیل باشیم.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به پیوند عمیق شریعت محمدی (ص) با نهضت عاشورا عنوان کرد: شهدای کربلا از کودک خردسال گرفته تا پیرمردان سپیدموی، تجسم عینی «اشهد ان لا اله الا الله» بودند. آنان با نثار جان خود نشان دادند که اسلام یعنی تسلیم محض در برابر اراده الهی، حتی اگر این مسیر به قیمت جان انسان تمام شود.
وی با انتقاد از بیتوجهی به مقدسات دینی در زمانه کنونی گفت: امروز ما نیز باید در برابر تهدیدها و هتک حرمتها علیه مقدسات دین و نایب امام زمان (عج) هوشیار باشیم و اجازه ندهیم جریانات ناآگاه یا قدرتهای استکباری مانند ترامپ، باورها و ارزشهای اسلامی را هدف قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین میرزامحمدی در ادامه با تأکید بر جایگاه زیارت عاشورا گفت: زیارت عاشورا صرفاً یک متن برای قرائت نیست بلکه میثاقی عملی با امام حسین (ع) و اهل بیت (ع) است و وقتی در زیارت میخوانیم «اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد»، یعنی باید زندگیمان در عمل نشاندهنده پیروی از سبک زندگی اهل بیت (ع) باشد.
این کارشناس دینی افزود: امام حسین (ع) با قیام عاشورا دین اصیل محمدی (ص) را که در خطر تحریف بنیامیه بود احیا کرد و نشان داد اسلام حقیقی همان تسلیم نشدن در برابر ظلم و فساد است.
وی با اشاره به تاریخ انبیا یادآور شد: همانگونه که پیامبرانی همچون حضرت زکریا (ع) و حضرت یحیی (ع) با خون پاک خود از دین الهی پاسداری کردند، امام حسین (ع) نیز با خون خود اسلام را از نابودی و انحراف نجات داد.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به تحریفطلبان امروز جامعه گفت: همانطور که بنیامیه مردم را به نام قرآن از ولایت جدا کردند، امروز نیز برخی مدعیان دین تلاش دارند با شعار قرآن و سنت، مردم را از حقیقت ولایت دور کنند، این در حالی است که عاشورا یادآور این حقیقت است که دین اصیل همان است که در غدیر خم اعلام شد و در کربلا برای پاسداری از آن خونها ریخته شد.
حجت الاسلام والمسلمین میرزامحمدی در پایان با اشاره به روایت «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» تصریح کرد: امروز رسالت همگان بهویژه جوانان این است که با بصیرت و آگاهی، ادامهدهنده راه شهدای کربلا باشند و اجازه ندهند دشمنان دین همانند یزید، حقیقت را تحریف کرده و ارزشهای دینی را وارونه جلوه دهند.