پایش ذخایر دارویی و تقویت ارتباطات جهت تامین سریع محصولات سلامت‌محور

اقتصاد ایران: رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت حفظ هوشیاری، چابکی و انسجام دوران بحران، گفت: همان‌گونه که در ۱۲ روز جنگ عملکرد موفقی ثبت شد، اکنون نیز باید با همان آمادگی، ذخایر را پایش و تأمین مستمر فراورده‌های سلامت‌محور را هموار کنیم.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازایسنا، دکتر مهدی پیرصالحی در نشست با رییس کمیسیون بهداشت و تعدادی از اعضای کمیسیون بهداشت که بمنظور تقدیر از زحمات و مدیریت هوشمندانه سازمان غذا و دارو در جنگ ۱۲ روزه برگزار شد؛ گفت: آمادگی ما باید مانند همان ایام جنگ باشد و هوشیاری، چابکی و انسجامی که در آن دوران تجربه شد، همچنان با همان قدرت حفظ شود.

وی گفت: در ۱۲ روز گذشته عملکرد مناسبی در حوزه غذا و دارو ثبت شد و روند تأمین اقلام مورد نیاز به‌صورت مستمر ادامه دارد.

پیرصالحی ادامه داد: ذخایر دارو، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی در سطح کشور و مراکز درمانی به میزان مناسب تأمین شده و دانشگاه‌ها نیز هماهنگ با سیاست‌های سازمان عمل کرده‌اند.

وی افزود: باید از تجربه همکاری چابک با نهادهایی چون بانک، بیمه و گمرک استفاده کرده و با کاهش بروکراسی، بهره‌وری را در شرایط عادی و بحرانی افزایش دهیم.

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر تقویت ارتباط با معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها گفت: اطلاع‌رسانی سریع از سوی استان‌ها در رفع مسائل احتمالی نقش کلیدی دارد.

پیرصالحی خاطرنشان کرد: توزیع دارو و شیرخشک با مدیریت مناسب همراه بود و این روند مورد توجه مسئولان قرار گرفت. دانشگاه‌ها باید وضعیت ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی را به‌صورت دقیق گزارش دهند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در پایان گفت: سرعت در ارائه اطلاعات و تصمیم‌گیری به‌موقع، نقش مؤثری در حفظ سلامت مردم و استمرار تأمین فراورده‌های سلامت‌محور دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ