به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با رد شایعهی تراریخته بودن و مضر بودن ملون، اعلام کرد: ملون یک میوهی طبیعی و غیرتراریخته است که خواص قابلتوجهی برای سلامتی دارد و نهتنها سرطانزا نیست، بلکه با داشتن ترکیبات آنتیاکسیدانی و کاروتنوئیدی میتواند از بدن در برابر برخی بیماریها، از جمله سرطان، محافظت کند.
بر پایه توضیحات این نهاد رسمی، محصولات تراریخته به غذاهایی گفته میشود که از طریق مهندسی ژنتیک، ویژگیهایی در آنها ایجاد شده که در حالت طبیعی وجود ندارد. در حالی که ملون، حاصل اصلاح نژاد سنتی است و هیچگونه دستکاری ژنتیکی صنعتی در آن انجام نشده است.
ملون از جمله میوههای جالیزی است که سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانها بوده و مصرف آن میتواند نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت پوست و حتی کاهش خطر برخی بیماریها ایفا کند.
علاوه بر این، مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم ملون میتواند به کنترل فشار خون کمک کرده و دانههای آن نیز دارای خواصی مانند بهبود چربی خون و کاهش التهاب هستند.
در مجموع، وزارت بهداشت با تأکید بر بیخطر بودن مصرف ملون، توصیه کرده است تا مردم بدون نگرانی از این میوه مغذی و مفید در رژیم غذایی روزانه خود بهرهمند شوند.