بررسی راهکارهای تقویت مناسبات تهران و توکیو

اقتصاد ایران: در پانزدهمین نشست مشورت‌های سیاسی در سطح مدیران‌کل وزارتخانه‌های خارجه ایران و ژاپن بر بررسی راهکارهای تقویت مناسبات بین دو کشور پرداخته شد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، پانزدهمین نشست مشورت‌های سیاسی در سطح مدیران‌کل وزارتخانه‌های خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن به‌ریاست علی‌اصغر محمدی، دستیار وزیر و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه ایران و "توشیهیده آندو"، مدیرکل خاورمیانه و آفریقای وزارت خارجه ژاپن در توکیو برگزار شد.

طرفین در این دیدار، با اشاره به سنت مهم و سازنده نشست‌های مشورتی میان جمهوری اسلامی ایران و ژاپن، استمرار گفتگوهای منظم را فرصت مغتنمی برای بررسی ظرفیت‌های همکاری و توسعه مناسبات میان دو کشور دانستند.

مدیران‌کل وزارت خارجه‌های دو کشور همچنین در مورد آخرین تحولات مناطق غرب و شرق آسیا و نیز تحولات بین‌المللی تبادل نظر کردند.

مدیرکل وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و تجاوزات مکرر آن علیه لبنان، سوریه و یمن، بر مسئولیت مشترک جامعه بین‌المللی برای توقف جنایات و تجاوزات رژیم که صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا را تهدید می‌کند، تأکید کرد.

محمدی همچنین با تشریح تحولات مثبت در تشریک مساعی کشورهای منطقه غرب آسیا برای افزایش درک و احترام متقابل به‌منظور ارتقای امنیت، توسعه و رفاه فراگیر درون‌زا، تعهد کشورمان به پیگیری فعال سیاست سازنده همسایگی را مورد تأکید قرار داد.

مدیران‌کل وزارت خارجه‌های ایران و ژاپن در پایان این دور از گفتگوها بر اهمیت تشریک مساعی برای ارتقاء صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کردند.

لازم به ذکر است که این دور از گفتگوها، در فاصله زمانی کمی بعد از برگزاری آخرین دور نشست مشورت‌های سیاسی میان معاونین وزرای خارجه ایران و ژاپن در تهران برگزار شد.

انتهای پیام/+

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ