رسپی انتخاب روغن مناسب برای هر غذا

اقتصاد ایران: انتخاب روغن مناسب برای غذا اهمیت زیادی دارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، مصرف روغن خوراکی و برای پخت‌وپز، باعث شده تا نیاز ما ایرانی‌ها در این زمینه به‌شدت بالا باشد. اما اگر بخواهیم از روغن‌های سالم‌تری برای خورد و خوراک استفاده کنیم، چه کار می‌توانیم بکنیم؟



 سرخ‌کردنی‌ها


اگر دنبال استفاده از روغن در غذاهای سرخ‌کردنی هستید، از روغن ارده کنجد و دنبه استفاده کنید.



برنج


برای پخت برنج، روغن حیوانی گاو انتخاب خوبی است. البته به روغن ارده کنجد یا روغن زیتون هم می‌توانید فکر کنید.



 سالاد فصل و شیرازی


از روغن زیتون استفاده کنید.



 غذای خورشتی و آبگوشت


به این منظور، می‌توانید از روغن حیوانی گاو، گوسفند، روغن دنبه، روغن پیه و روغن ارده کنجد بهره‌ ببرید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ