دستور فوری گمرک درباره کالاهای خطرناک بنادر

اقتصاد ایران: گمرک جمهوری اسلامی ایران، با صدور ابلاغیه‌ای فوری، نسبت به خطرات ناشی از تأخیر در انجام تشریفات گمرکی کالاهای صادراتی به‌ویژه کالاهای خطرناک و قابل اشتعال مانند فرآورده‌ها و مشتقات نفتی هشدار داد.

خبرگزاری فارس: گمرک جمهوری اسلامی ایران، با صدور ابلاغیه‌ای فوری، نسبت به خطرات ناشی از تأخیر در انجام تشریفات گمرکی کالاهای صادراتی به‌ویژه کالاهای خطرناک و قابل اشتعال مانند فرآورده‌ها و مشتقات نفتی هشدار داد.

در پی افزایش نگرانی از ماندگاری محموله‌های خطرناک در محوطه‌های گمرکی، گمرک ایران با صدور دستورالعملی خواستار تسریع در روند تشریفات گمرکی کالاهای خطرناک شد.

در این دستورالعمل به‌صراحت از تمام مدیران اجرایی و ناظران گمرکی خواسته شده است که روند ترخیص کالاهای مذکور را با حداکثر سرعت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، تسهیل و تسریع کنند.

بر اساس این دستورالعمل، نظارت مستمر بر فرآیند تشریفات صادرات، به‌ویژه برای محموله‌های حساس، الزامی شده و تأکید گردیده که هرگونه وقفه یا تأخیر چه به‌صورت سیستمی و چه غیرسیستمی، باید به‌سرعت شناسایی و به دستگاه ذی‌ربط اعلام شود.

همچنین لازم است در صورت بروز تأخیر، اطلاع‌رسانی دقیق به صاحبان کالا انجام شود تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

از سوی دیگر، گمرک ایران تأکید کرده که چنانچه یکی از سازمان‌های همجوار یا دستگاه‌های اجرایی مرتبط در این مسیر اخلال ایجاد کند یا در انجام وظایف خود تعلل ورزد، موضوع باید به‌صورت رسمی به همان دستگاه اعلام شود تا مسئولیت‌های قانونی و تبعات احتمالی آن مشخص باشد.

ابلاغیه جدید گمرک نه‌تنها هشداری جدی برای همه دستگاه‌های ذی‌ربط است، بلکه پیامی واضح برای فعالان اقتصادی دارد.

ترخیص سریع و ایمن کالاهای صادراتی، به‌ویژه مواد خطرناک، اولویت نخست است. حالا باید منتظر ماند و دید آیا این اقدام مانع تکرار حوادث تلخ گذشته خواهد شد؟

11

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ