«غدیر» نماد مسئولیت‌ پذیری و نقطه اتصال وحدت اسلامی است

اقتصاد ایران: تالش – امام جمعه تالش با اشاره به اهمیت تبیین واقعه غدیر خم در تحکیم وحدت امت اسلامی گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و نهادهای فرهنگی برای پاسداشت اعیاد قربان و غدیر مورد تاکید است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی نورزاد صبح چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی تالش که به مناسبت فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر برگزار شد، اظهار کرد: واقعه غدیر خم به عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای تاریخ اسلام، نماد مسئولیت‌پذیری و ولایت‌پذیری است و باید الگویی برای مسئولان در خدمت‌رسانی به مردم باشد.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «اگر غدیر به درستی تبیین شود، موجب وحدت شیعه و سنی خواهد شد»، افزود: با استفاده از شیوه‌های درست و اصولی، می‌توان از ظرفیت همه اقشار جامعه اعم از شیعه و سنی برای معرفی فضائل اهل‌بیت (ع) و شخصیت حضرت علی (ع) بهره گرفت تا این عید بزرگ به عاملی برای همبستگی و وحدت امت اسلامی تبدیل شود.

امام جمعه تالش با بیان اینکه گرامیداشت ایام عید امامت و ولایت، امروز بیش از گذشته مورد توجه مردم و به‌ویژه نسل جوان قرار دارد، تصریح کرد: مسئولان باید با تبیین درست و دقیق واقعه غدیر خم، در مسیر خدمت‌گزاری به مردم با الهام از سیره امام علی (ع) گام بردارند.

نورزاد با اشاره به اهمیت تقویت وحدت در میان امت اسلامی گفت: وحدت حقیقی باید در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی شکل گیرد و بر پایه تقریب میان باورها و دیدگاه‌های مذاهب مختلف استوار باشد.

وی با تأکید بر ضرورت آمادگی شهرها و روستاها برای استقبال از اعیاد قربان و غدیر، از شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی خواست با فضاسازی و آذین‌بندی مناسب سطح شهرها، در راستای گرامیداشت این اعیاد بزرگ اسلامی اقدامات لازم را انجام دهند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ