سپرده‌شدن مدیریت مصرف برق به استانداران هوشمندانه است

اقتصاد ایران: نماینده مردم بروجرد در مجلس با بیان اینکه ناترازی امروز برق ، محصول سال‌های گذشته و دولت‌های متمادی است، گفت: اینکه امروز همه مشکلات پیش آمده در صنعت آب و برق را متوجه دولت کنونی بدانیم، به دور از انصاف است.

- اخبار اقتصادی -

فاطمه مقصودی، نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با تاکید بر اینکه ناترازی برق امروز، محصول سال‌های گذشته و دولت‌های متمادی است، افزود: در مقطعی از زمان به انجام امور زیربنایی و زیر ساختی پرداخته نشد و نتیجه آن، ایجاد ناترازی امروز است.

نماینده مردم بروجرد در خانه ملت تصریح کرد: زمانی که جمعیت کشور چند برابر می‌شود اما رشد اقتصادی زیر یک درصد است، به این ناترازی می‌رسیم.

وی افزود: اینکه امروز همه مشکلات پیش آمده در صنعت آب و برق را متوجه وزیر نیرو کنیم، دور از انصاف است؛ در این زمینه وزرای پیشین و دولت‌های گذشته با برنامه‌هایی اجرایی خود باید پاسخگو باشند.

مقصودی اظهار کرد: مجلس برنامه پنج‌ساله را به منظور اجرا به دولت ارائه می‌دهد، اما عموماً 20 تا 30 درصد این برنامه‌ها به مرحله اجرا می‌رسد و همین مساله زمینه ناترازی را ایجاد کرده است.

این عضو مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در رابطه با آب و برق باید تدابیری اندیشیده شود که این وضعیت مدیریت شود به طوری که در کنار اولویت در تامین برق صنایع، اطلاع‌رسانی درست و به موقع در خصوص قطعی‌های برق به مردم صورت گیرد.

نماینده مردم بروجرد در خانه ملت با اشاره به شعار سال جاری مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید»، ادامه داد: باید در این جهت از سرمایه‌گذار و تولید نیز حمایت و صیانت صورت گیرد.

مقصودی با اشاره به سپرده شدن مدیریت مصرف برق، به استانداران گفت: این امر، اقدامی بسیار هوشمندانه است و استانداران با توجه به نیاز استان مربوطه، مصارف را اولویت‌بندی می‌کنند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ